Liż moje kadłuby tak 9 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, kris888 napisał: ale dlaczego porównujesz się do innych? zawsze będzie ktoś gorszy i ktoś lepszy. Bo on często pisze że ktoś tam ma lekko bez pracy no takie życie trzeba umieć się ustawić albo dobrze urodzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 189 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Liż moje kadłuby tak napisał: To bym nie żył bo miała sepse na koniec a kootasem bym się zarazil do środka Sprawiasz wrażenie takiego który wszystko by ruсhał żywe czy nie żywe bez różnicy dla ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liż moje kadłuby tak 9 Napisano 5 godzin temu Ja też bym mógł sobie odfrunac i złożyć jutro kompa za 8tyś ale to 8mcy bez pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsKK 2 Napisano 5 godzin temu Do was nie ma sie co porownywac, bo jestescie dnem mentalnym i spolecznym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liż moje kadłuby tak 9 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Sprawiasz wrażenie takiego który wszystko by ruсhał żywe czy nie żywe bez różnicy dla ciebie. Bo to bez różnicy jakbyś zamknol oczy i obslizly plaster szynki to odczucia podobne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 189 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, kris888 napisał: ale dlaczego porównujesz się do innych? zawsze będzie ktoś gorszy i ktoś lepszy. To nie porównanie, to ból że ktoś ma lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 517 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Get Out napisał: To nie porównanie, to ból że ktoś ma lepiej. No ale skoro Leżak twierdzi że jest minimalista, to tego bólu nie powinien odczuwać. Edytowano 5 godzin temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liż moje kadłuby tak 9 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: To nie porównanie, to ból że ktoś ma lepiej. Żadnego bólu by nie było jakby się ludzie nie wtracali w moje życie gdy miałem 270tyś oszczędności + testament 50m2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 189 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Liż moje kadłuby tak napisał: Bo to bez różnicy jakbyś zamknol oczy i obslizly plaster szynki to odczucia podobne No właśnie o tym piszę że dla ciebie bez różnicy i tylko chyba paragrafy cię powstrzymują przed pewnymi czynami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsKK 2 Napisano 5 godzin temu Pojde sobie, gdy bede chcial, a nie kiedy mi napiszecie jezowa ty amebko, ty idz goowniakiem sie zajac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liż moje kadłuby tak 9 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, kris888 napisał: No ale skoro Leżak twierdzi że jest minimalista, to tego bólu nie powinien odczuwać. Minimalist to pozbycie się rzeczy zbędnych żeby zrobić miejsce na te rzeczy które kochasz Dla mnie to nie brak wygody że masz mieć tylko laptopa całe życie 1szt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 189 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Liż moje kadłuby tak napisał: Żadnego bólu by nie było jakby się ludzie nie wtracali w moje życie gdy miałem 270tyś oszczędności + testament 50m2 To po UJ im opisujesz swoje życie i nie słyszałeś że pieniądze nie lubią rozgłosu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsKK 2 Napisano 5 godzin temu To tak jak ciebie widmok patalachu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsKK 2 Napisano 5 godzin temu To tak jak ciebie widmok patalachu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 189 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, kris888 napisał: No ale skoro Leżak twierdzi że jest minimalista, to tego bólu nie powinien odczuwać. Dużo tam niespójności i już nie mam sumienia dobijać leżącego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liż moje kadłuby tak 9 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: No właśnie o tym piszę że dla ciebie bez różnicy i tylko chyba paragrafy cię powstrzymują przed pewnymi czynami. Jak większość ludzi tak działa system Wyłącz paragragy będzie apokalipsa i anarchia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 517 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Liż moje kadłuby tak napisał: Żadnego bólu by nie było jakby się ludzie nie wtracali w moje życie gdy miałem 270tyś oszczędności + testament 50m2 Nie pisać, nie chwalić się nikomu ile masz oszczędności i co jeszcze w domu masz. Tak jest najlepiej, nikt nie wie - nikt się nie wtrąca. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsKK 2 Napisano 5 godzin temu Nie mam zadnych dobroczyncow geejow.lezak ty podla franco, kreaturo Mam nadzieje, ze jakis bezdomny ci wbije noz w gardlo ty pieerdolona gnido Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liż moje kadłuby tak 9 Napisano 5 godzin temu Ja to jestem raczej tym fraierem co by samice z gangbangu w namiocie uratował i jako jedyny nie podziubdzial w kolejce licząc na miłość ale staram się nie być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsKK 2 Napisano 5 godzin temu Twoja stara to byla tepa koorwa lezak odpadzie pieerdolony, kiedy zdechniesz w koncu ty pasozycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 189 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Liż moje kadłuby tak napisał: Jak większość ludzi tak działa system Wyłącz paragragy będzie apokalipsa i anarchia Niestety to prawda. Dobra niech kto inny daje ci atencję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsKK 2 Napisano 5 godzin temu Jestes ...a koorwa lezak i nic wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liż moje kadłuby tak 9 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, kris888 napisał: Nie pisać, nie chwalić się nikomu ile masz oszczędności i co jeszcze w domu masz. Tak jest najlepiej, nikt nie wie - nikt się nie wtrąca. Wtracali się nie wiedząc o oszczędności 4lata mnie scigal system Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsKK 2 Napisano 5 godzin temu No a ty widmok wypieerdalaj robic loda lipedziowi peedale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsKK 2 Napisano 5 godzin temu Bo jestes przestepca i podla gnida lezak ty kreaturo i taki oblesny knur spasiony, ze nawet geej by na ciebie nie nasral, chocbys mu zaplacil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liż moje kadłuby tak 9 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, monsKK napisał: Nie mam zadnych dobroczyncow geejow.lezak ty podla franco, kreaturo Mam nadzieje, ze jakis bezdomny ci wbije noz w gardlo ty pieerdolona gnido Wcześniej miałeś przecież ciągle pisałeś że kolega gej to i tamto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liż moje kadłuby tak 9 Napisano 5 godzin temu W końcu się im znudziles to teraz nie masz i namiot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsKK 2 Napisano 5 godzin temu No mialem, ale ty pieerdolisz, ze daje doopy facetom za hajs jak inni tutaj wszo lonowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 189 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, monsKK napisał: No a ty widmok wypieerdalaj robic loda lipedziowi peedale A nie było tak że za świadczenie usług seksualnych miałeś dach nad głową i michę no właśnie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsKK 2 Napisano 5 godzin temu Nikomu sie nie znudzilem, a ty nigdy nikogo nie miales, i zdechniesz samotnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach