Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziulka42498

Jakie jedzenie na dosyć długą podróż autokarem?

Polecane posty

Gość Madziulka42498

Hejka!Mam 14 lat i jadę 7-8 godzin autokarem co dla mnie jest dość długą podróżą.Może macie jakieś fajne pomysły co bym mogła zjeść?

Gość gość
kielbasa, jaka na twardo itp.

Gość gość
Myślałam, że dwadzieścia.... 7-8 godzin, to dzień jak co dzień... jesz śniadanie, dojeżdżasz na obiad, po drodze jakiś owoc.

Gość gość
Podsuszana kiełbasa, jajka, ser żółty, pomidor.Kroiłam w plastry pomidory i ogórki kiszone, do tego szczypiorek.Razem zmieszałam i do słoika.Świetna sałatka.

Gość gość
Podsuszana kiełbasa, jajka, ser żółty, pomidor.Kroiłam w plastry pomidory i ogórki kiszone, do tego szczypiorek.Razem zmieszałam i do słoika.Świetna sałatka.Potem dowolny owoc, banany, jabłko.

Gość gość
Polaki cebulaki jajo żrą i kiełbę, przecież to intensywnie pachnie i przeszkadza innym pasażerom. Zrób sobie ze 3 kanapki i weź wodę albo herbatę w termos, ewentualnie coś do pochrupania - orzeszki, rodzynki, paluszki. I starczy.

Gość gość
kiełbara i jajka na twardo - poaznasz nowych ludzi i bedziesz syta :classic_cool:

Gość gość
ja biorę bułkę z kotletem z kurczaka w środku, do tego pomidor, 2 drożdzowki, jabłko, banan i wode do picia. Pepsi tez jest dobra na podróż. I gumy miętowe zabierz.

Gość gość
Uważam że najlepsze są drożdżówki, owoce i coś do picia.Mam z sobą termos z wodą z sokiem.Kiepsko że nie zatrzymujecie się na obiad.

Gość Madziulka42498
Nie chcę ogólnie takich rzeczy śmierdzących,bo to będzie przeszkadzało nie tylko mi i innym. Dziękuję ,że odpowiedzieliście.

Gość Madziulka42498
Nie zatrzymujemy się na żaden obiad.Jedynie co na stacji do kibelka.

Gość gość
taa.. pepsi w autobusie. zawsze się zastanawiam, co za młoty pijają na ciepło napoje, które nadają się do spożycia tylko schłodzone..

Gość Madziulka42498
W pensjonacie będziemy ok,godziny 19 ,bo jeszcze po drodze zwiedzamy.A wyjeżdzamy o 5;00

Gość gość
można schłodzić pepsi w domu przed podróżą, a piję dlatego że dobrze działa na trawienie i zawiera kofeine.

Gość Madziulka42498
Często pije pepsi na wycieczkach.Schładzam je sobie w lodówce całą noc,a później wkładam do najciemniejszego miejsca w torbie czy plecaku

Gość gość
jajka na twardo,cebula,kiełbasa mocno naczosnkowana i twarde ogórki żeby chrupało.Napewno nawiążesz nowe przyjaźnie tym autobusie.

Gość gość
To zalezy z jakiś przewoźnikiem jedziesz bo np HENRY BUS ma na wyposażeniu lodówkę, więc możesz pomyslec o jakimś innym prowiancie jakieś jogurty, czy gotowe danie, nie zepsuje się tak szybko.