Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samobójstwo

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio znajoma koleżanki popełniła samobójstwo. Tego samego dnia napisała smsa mojej koleżance że już nie da rady (miała pewien problem ale nie będę go opisywać). Koleżanka jednak nic nie zrobiła, napisala jej tylko żeby nie mówiła takich rzeczy, ale więcej nic, nie pojechala do niej ani nie zawiadomiła pomocy, teraz prowadzone jest śledztwo, jeśli zobaczą jej telefon, że moja koleżanka wiedziała o wszystkim i nie zapobiegła tragedii to czy może zostać ukarana? Proszę o pomoc, ona się strasznie boi a ja razem z nią...

Gość gość
a jak popelnila samobojstwo, moze tez skorzystam z pomyslu

miała problem, a nie napisała że chce się zabić, a nawet jeśli to nic jej nie zrobią

Gość gość
Tzn właśnie o to chodzi że napisała że chce się zabić....

Gość iluzionn
ile miała lat? ja jak chciałam to napisałam 3 osobom dwie zareagowały a jedna tak poważnie że nie dopuściła do tego

Gość gość
No bo za nieudzielenie pierwszej pomocy po wypadku jest kara ...a to w sumie całkiem podobna sytuacja...też zagrożenie życia i nieudzielenie pomocy...

Gość gość
staszek też zawsze wysyłał smsy, już 3 razy go odratowali :o ale on tego chciał, robił to zawsze tak żeby nic sobie nie zrobić tylko zwrócić uwage otoczenia, taki niemy krzyk... raz matce wysłał smsa ze sie gazem truje, przyleciała do domu i wyciągnęła mu łeb z piekarnika, ale cwany zdążył ten łeb tam dopiero wtedy włożyć gdy matka otwierała drzwi od mieszkania, no i co ważne drzwi zostawił otwarte :D stasio, co szykujesz kolejnym razem?

Gość gość
bo staszek to peasda :o