Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciaza zagrozona

Polecane posty

Gość gość

jestem na dupasthonie2x1 bo miam plamienia.... staram sie oszczedzac.dzis w ciagu dnia nic nie lecialo... pojechalam z mezem na zakupy i poszlam do wc a tam polecial jakis skrzep i brazowo mleczna wydzielina.a przeszlam zaledwie 50m.... na bieliznie nie ma. rzadnych sladow... tylko jednorazowy incydent. boje sie.... to moja pierwsza ciaza i ostatnio widzialam juz serduszko....

Gość gość
to spokojnie nie panikuj tylko czekaj uwierz będzie ok :) to czas szybko zleci też miałam plamienia i syn jeden i drugi durzy i zdrowy

Gość gość
mam nadzieje ze bedzie ok.ale takie dziwne plamienia przyprawiaja o panike...lek.niepewnosc....

Gość gość
a który to tydzień ?

Gość gość
koncze 7 tydz ale od poczatku mam jakies problemy... za duzo nie moge chodzic...

Gość gość
a nie miałaś jakiegoś krwiaka? mi ostatnio rano też mały skrzepik wypadł i trochę różowego sluzu, na usg okazało się, ze jest ok, prawda jest taka, że coś złego może stać się na każdym etapie ciązy, nie jesteśmy w stanie często nic zrobić..

Gość gość
Ja mialam plamienia od krwiaka szly mi az czarne skrzepy. Dostalam 3x2 duphaston 3x2 luteine i rozkurczowe leki i nakaz lezenia w lozku plackiem. I tak leze juz 3 miesiac. Tez jak najwiecej lez.

Gość gość
nic ginekolog nie stwierdzil... tydzien temu mialam plamienia i sie uspokoiky... ale jak poszlam potem po l4 to lekarz sprawdzil czy wszystko bylo ok i bylo dobrze i po tej wizycie troche wiecej chodzilam od czasu lezenia i wieczorem dostalam plamien brazoowo kawowych...uspokoilo sie po 2 dniach i dzis wyszlam na zakupy tylko do hipermarketu i jakis skrzep polecial... a tak nie mam rzadnych plamien w ciagu dnia.jedynie wtedy jak byly to przy podcieraniu porannym....sama nie wiem co myslec co chwile cos....

Gość gość
Ja tez mialam plamienie a tylko lezalam na lozku caly dzien i wieczorem jednorazowo dostalam. Bylam w szpitalu na 3 dni gdzie dostalam antybiotyki dozylnie i luteine i maluszek zdrowo rosnie :-)

Gość gość
moze to jakis krwiak