Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pozbyć się brzuszka po ciąży ?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny jak się pozbyć tego sadełka po ciąży ? POMOCY, w sierpniu mam ślub, muszę się tego pozbyć :(

Gość gość
a kiedy rodzilas? bo ja w styczniu i sierpniu tez mam ślub no i brzuszek jest nie wielki ale tez nie wiem jak go zrzucic nie waze duzo bo 57kg przed ciaza 54kg ale skóra na brzuszku została bez rozstępow bez niczego ale jest

Gość gość
no jak ? a jak sie zrzuca ,cwiczenia i aeroby jazda na rowerxe,basen itp

Gość gość
a moze to rozciagnieta bskora na brzuchu? ja mam dalej duzy brzuch. a jestem 5 alt po po rodzie.

Gość gość
trzeba było tyle nie jesc, ja jakos nie mam nic po ciązy

Gość gość
Rodziłam w marcu :) mi też został nieduży, ale tak jak piszesz jakiś jest i mnie to drażni, bo chciała bym ubrać sobie fajną sukienkę nie patrząc czy mi brzuch wystaje..rozciągnięta skóra na pewno jest, ale tłuszcz chyba też, bo tak to by była luźna skóra..nie trzeba było tyle jeść ? Tak się składa, że byłam jedną z osób, które nie objadały się wszystkim w ciąży właśnie po to żeby teraz nie mieć dużego problemu ze zrzuceniem wagi...

Gość gość
ale brzuch w ciazy rosnie wiec skora sie rozciaga.

Gość Katia626
Ja rodziłam na koniec grudnia i też mam jeszcze taką rozciągniętą skórę na brzuchu. Ważę 51 kg więc mało przy 164cm wzrostu.Tak naprawdę ten brzuch to zaczął mis schodzić jakieś dwa miesiące po porodzie i bardzo powolutku maleje. Mam nadzieję że za dwa -trzy miesiące wróci do normy. Ja niestety do tej pory nie mogłam ćwiczyć bo miałam cc, ale teraz już muszę się wziąść za siebie

Gość gość
a ta rozciagnieta skora da sue ja calkowicie cwiczeniami zlikwidowac?

Gość gość
Ale macie problemy... Jak duzy brzuch mozna moec wazac 50-60kg??? Ja to mam dopiero brzuszysko no ale i wage,prawie 84kg(po 2ciazach,ostania w sierpniu sn). TO dopiero jest co zrzucac. I nie pzytylam duzo bo 9kg,schudlam do wagi sprzed ciazy ok.70 kilo i znow przytylam. Zajadam stres niestety,to jest gorsze jak nalog. I jiz sama na siebie patrzec noe moge. Wiec nie dolujcie sie ,chcialabym miec tyle co wy i miec takie brzuchy jak wy.

Gość gość
do goscia z 20:56 co ma jedzenie do reszty ? ja po synie mialam maly,po corce mialam wiekszy,jadlam normalnie ale zatrzymywalam wode w organizmie i przytalam 20kg ja po 2 ciazy mialam gorzej ale cwiczenia brzucha pomagaja,chyba ze po cc to nie mozna-duzo spacerow,basen,rower