Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupilam krotkie rekawki z nexta i sie wkurzylam...

Polecane posty

Gość gość

Moja corka ma 2,5 roku i juz wczesniej kupilam na sprobowanie jedna bluzeczke z krotkim rekawkiem w sklepie next rozmiar 2 -3 lata. Po kilku miesiacach jestem z niej bardzo zadowolona, mimo czestego prania dalej jest w dobrej kondycji, wiec przekonana ze sklep ok, wczoraj zrobilam zakupy przez internet. Dzisiaj doszly ciuchy i jestem baaardzo wciekla, poniewaz rozmiar ten sam, a bluzki jak przymierzylam do tej drugiej to 4 cm szersze!!!! Zalozylam je na corke a ona sie w nich topi na szerokosc!! Dlugosc jest ok, taka jak poprzednia bluzeczka. Sklep drogi, taki polecany a taka kaszane odstawili... A wy kupujecie tam w sklepie?

Gość gość
To oddaje je jak nie pasują... Jaki problem widzisz?

Gość gość
widze problem bo nie mam czasu na pieprzenie sie i wysylanie, przysylanie, wysylanie itd. Wyjezdzam wlasnie na wakacje i potrzebowalam na szybko kupic i tyle.., no coz ale tak latwo nie ma.

nie widze żadnego problemu ,abyś wymieniła na mniejsze rozmiarowk, ja nigdy z wymiana na inny rozmiar nie miałam problemów Nawet jak zamawiałam z neta porostu mogłam sobie iść do sklepu i na miejscu wymienić ( miej paragon)

Gość gość
To kup w innym sklepie a te odeslij.