Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks po 40 tce

Polecane posty

Gość gość
te wasze 20stki tez bede miec kiedys 40

Gość gość
Nawet najpiękniejsza osiemnastka będzie miała kiedyś te swoje 40 itd lat i co w związku z tym do wyrzucenia ma być już.

Gość dgvfsdades
sex jest piękny dla ludzi zmysłowych

Gość gość
ja tez mialam kiedys 18 lat ale czy wtedy czy dzis powowdzenie mam takie samo, moze wieksze teraz

Gość gość
znam i nie wmawjajcie mi, że 40-ka może wyglądać lepiej os 20-ki. Od brzydkiej dziewczyny moze niektóre 40-ki wygladają lepiej, ale czas robi swoje. Nie pomagają kremy, balsamy, aerobik i inne eliksiry mlodosci. Najlepiej tę starość widać na szyi, inne części ciała jakość tam zaszpachlowane jak karoseria starego samochodu, ale po żółwiej szyi widać ile taka "młoda duchem dama" ma lat

Gość gość
każdy wiek ma swoje plusy i minusy,powiem szczerze ze chciałabym mieć to co teraz mam w głowie i z 10 lat mniej ale sie nie da,i mam 40:) ,i jest git :D

Gość gość
niejedna 40 wyglada lepiej od 20, nie wmowicie mi

Gość gość
22:23 a ty ile masz lat? Myślisz, że czas ciebie omija? Twoje mankamenty też są wyraźnie widoczne zwłaszcza dla tych młodych.

Gość gość
mam 40 męża i kochanka

Gość gość
Metryka jest aseksualna nie bedę bzykal kogos w wieku mojej mamy sory, tragedia. Tapeta wam nie pomoze wy sie tak trzymacie, a w szczegolach to widać, d**y zwiędłe, leniwe takie klody. Na dwie godziny pod prysznic chyba bo inaczej to ufff

Gość gość
22:27 takiemu cha/mowi to bym nawet swoich obźdżianych gaci nie dała powąchać skoro miałes klody w lozku,to na takie widac zaslugiwales poza tym kazdemu podlug potrzeb

Gość gość
22.27, facet wlasnie tacy chamy jak ty pozniej maja najbrzydsze najbradziej zaniedbane baby, zobaczysz bedziesz mial taka bo jestes podly cham

Gość gość
powiem tak,młody łepek patrzy na 40 tkę jak na babcię,lecz taki 40paro latek inaczej już.Wiadomo,młode ciałko przyjemnie byłoby poslinić,lecz nie łudźmy się,taka 20 ka nie spojrzy na 40 paro latka zbyt łaskawym okiem (sa wyjątki oczywiście). Facet 40 paroletni ma lekki brzuszek często-nie każdy uprawia duzo sportu (nie mówię o tych,co żyją sportem),więc też inaczej patrzą na niedoskonałośc***artnerki. Różnica między 40 latkiem a 20 latkiem,że ten starszy wie,że między 1 a 2 wytryskiem musi minąc więcej czasu niż wczesniej,więc nadrabia techniką,doświadczeniem,a młodszy w tym czasie szybko raz,potem drugi ,a i trzeci raz w ciągu godziny spoko,ale czy o to chodzi?Zapytaj kobiet 40 tek ,czy ilośc czy jakość ?

Gość gość
ahhaah wlasnie to swieta prawda, gd jego zona bedzie po 40 to ciekawe czy bedzie wygladac jak 18 i czy bedzie tak gadal jak teraz

Gość gość
Jakość! Jakość się liczy!

Gość gość
Taaak, będzie miał swoją piękną żonę z żółwią szyją,hahaha, amant jeden od siedmiu boleści.

Gość gość
bedzie potem latal za 18 i zdradzal swoja zone, on mysli zwe jego kobieta wiecznie bedzie miala 20 lat i nigdy nie zbrzydnie podly lepek a jak jemu bebzol urosnie i jaja obwisna do kolan a brzuch bedzie nizej niz wacek to niech sobie przypomni jak pieprzyl glupoty

Gość gość
haahah, ja mam 40 i ladnie wygladam, a nie zalezy mi by sie podobc chlopcom w wieku mojego syna haah, a moj syn nigdy by mnie nie obrazil tak jak temten o swojej matce napisal

Gość gość
Będzie latał za 18stkami, tylko żeby pośmiewisko z siebie zrobić, heh.

Gość gość
tak, facet po 40 wyglada bardzo zle przy mlodej dziewczynie i zalosnie

Gość gość
'"...nigdy nie zbrzydnie podly lepek a jak jemu bebzol urosnie i jaja obwisna do kolan a brzuch bedzie nizej niz wacek to niech sobie przypomni jak pieprzyl glupoty" dobre:) bo jaja podobnie jak cycki w którymś momencie przegrywają z grawitacją 🖐️

Gość gość
Dlatego nosze na szelkach. :)

Gość gość
nie zamierzam się żenić, żebym nie musiał uprawiać seksu ze starą kobietą. A jeśli młode kobiety nie będa chciały się ze mna zadawać, a będę miał jeszcze ochotę na seks, będę płacił młodym kobietom albo chodził na dzi/wki.

Gość gość
hahaa wlasnie hahaah a facetom tez cycki wisza po 40 i to wlasnie takim jak ten co obraza kobiety, tazy potem sa najbrzydsi i jego zony sa najbrzydsze i on wspomni kiedys to co pisal, cala skora klatki facetom opada po 40

Gość gość
22.53, gosciu sam jestes d***** i k***a , facet k****, gorszy w gebie od kobiet, tacy sa najgorsi, takie meskie k***y, spadaj k***o

Gość gość
Będziesz chodził na dzifki,hahaha i wspomagał viagrą.

Gość gość
ta mlodaco bedzie sie z toba kochac za kase to potem bedzie sie myc pod prysznicem godzine by zmyc twoja parszywosc

Gość gość
nawet d***** go nie zechce

Gość gość
sex po 40-tce może być lepszy z mądrą, niż jakąś 18-tką i głupią

Gość gość
18 w lozku ? nawet fajnie nie umie sie kochac