Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tajemniczy31

Prosto, krótko i na temat

Polecane posty

Witam, Porozmawiam z ciekawa kobieta na temat seksu...nie o pierdołach i sensie zycia tylko o seksie...bo czasem jest tak, ze współmałżonek wkur***a chce sie pogadać z kimś obcym! nawiązać znajomość lub cos wiecej...bez pardonu i pieprzenia ze żaba ma sierść... Pozdrawiam, tajemniczy31@ gmail.com

Gość gość
a jak to wg Ciebie ciekawa kobieta

To kobieta, która potrafi powiedzieć co myśli i czego chce...potrafi wprost powiedzieć czego oczekuje i w życiu i w lozku...zna Swoje atuty i we jak je podkreślić i ....ich użyć... Ciekawa kobieta to taka, która nie uśmiecha sie głupio gdy mówisz do niej tylko wchodzi z Tobą w dyskusje i nie rzadko kluci sie z Tobą próbując przekonać Cie do Swojego zdania...

Gość gość
a Ty co takiej kobiecie oferujesz w zamian

A ja jej oferuje ze tez z nią wymienię zdanie na tematy, ktore ja interesuje...a sam tez zainicjuje kilka tematów..a jezeli w lozku powie wprost co ja kreci i interesuje to na pewno odpowiem jej wielkim zaangażowaniem i własna inicjatywa..bede chciał aby była zaspokojenia jak najbardziej sie da, a gdy bedzie dochodziła to tak,...aby po wszystkim nie miec juz siły na nic...

Gość gość
ok, to jaki temat na początek ?

Na początek to chodź na email...nie ugryze...przynajmniej nie na dzien dobry... Tajemniczy31@ gmail.com

Gość gość
a dobry ten adres cos nie chce wylać wiadomości

Nowy w mieście ...masz sprawę..chcesz cos powiedzieć ( napisać) załóż Sobie temat...a nie hejtuj..pozdro

Co mam zrobić? Nie hejstuj ? Człowieku ty jesteś na erotycznym. Nie wiem na jakiej kozetce kozetce leżałeś, ale dla mnie nie jesteś "Tajemniczy" kozaku :D :D :D

Amstaf dla Ciebie "respekt" za Twoja pozycje na forum...i nie baba ze mnie Nowy...wiesz co..ja tu dla rozluźnienia...wiec sorry, ale Cie zleje i juz wiecej z Tobą konwersowal nie bede