Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do kobiet od kobiety

Polecane posty

Gość gość

czy udalo sie wam utrzymac w tajemnicy wieloletnia zdrade ?

Gość gość
tak

Gość gość
albo-ktorej z was zdrada wyszla na jaw,w jaki sposób ?

Gość gość
rozwiń wypowiedz, ile to trwało, dlaczego i czy nadal trwa ?

Gość gość
a co szmato, zdradzasz porzadnego męża? jakie to niesprawiedliwe, że takie ś\ciery, takie wory na spe\rme mają fajnego męża i nie umieja uszanowac bo smierdzące ci\\psko je swiędzi, obys zdechla na raka szyjki macicy, obrzydliwa szmato... a ten twoj kochanek, to jestes dla niego tylko worem na spe\rmę i dlatego poszukal sobie męzatki bo wiedzial, ze taka mezatka to seks bez zobowiązań, zwykle ru\chadlo... bo panienka by jednak chciala cos weicej (slub), a mężatke mozna posuwac bez zobowiazan, obys zdechla na raka szmato.

Gość vlex
bierzecie sobie, porządni, największe szmaty za żony to macie

Gość gość
Bo jebne. Ta ostatnia wypowiedz jest zagrzebista. Chyba jakas zdradzana szara myszka sie odezwala ktora maz walil po rogach z jakas fajna kobitka. Nie dziwie sie bo po wypowidzi widac ze glupie i zazdrosne babsko.

Gość gość
poniższe wypowiedzi są nie zgodne z tematem, skąd myśl że mam męża ? nie istatne co myślicie ,proszę o wypowiedzi w TEMACIE

Ludzie się wścibscy, prędzej lub później ktoś w waszych znajomych spotka twojego partnera z obcym i natychmiast mu o tym doniesie. Jeśli w tym czasie będzie np. w delegacji to sprawa dla niego będzie jasna. :D

Gość vlex
to jebnij ale siebie w łeb. jesteście durniami i bierzecie największe szmaty

Gość gość
jedna moja zdrada wyszła na jaw ale tylko dlatego że miałam gdzieś czy wyjdzie czy nie a zerwać z tym facetem i tak miałam zamiar. a drugiego faceta zdradziłam z kilkoma innymi a on do tej pory o tym nie wie, ale już nie jesteśmy razem (w żadnej z tych zdrad nie było sexu)

Gość Rusałkaaa
Po co zdradzasz? Jak nie jesteś usatysfakcjonowana w związku to go zakończ.

Gość gość
tak też właśnie zrobiłam

Gość Rusałkaaa
Kilka lat temu zdarzyło mi się jednorazowo zdradzić ówczesnego partnera fizycznie. Nie wydało się. Jest jeszcze zdrada emocjonalna, która jest dużo trudniejsza w takim sensie, ze bardziej zapada w pamięć. I jest iskrą do zdrady fizycznej..

Gość gość
"Co Bóg złączył, człowiek niech nie rozdziela". Mówi ci to coś? nawet już nie chodzi o religie, ale resztki moralności.

Gość gość
moja była przyjaciółka ma romans od pięciu lat , i nikt nawet się nie domyśla . Ja wiem , bo kilka razy mnie prosiła , żebym kryła jej tyłek , kiedy po raz kolejny odmówiłam , zostałam skreślona z listy jej przyjaciół .