Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropkaikreska

Samotny piątek i pms...

Polecane posty

Gość kropkaikreska

Piątkowy wieczór i gniję sama przed kompem. Wieczorny fitness nie wyzwolił odpowiedniej porcji endorfin. Do kompletu pms i zaczynam wariować. Bo jeszcze chwilę temu byliśmy razem. Znalazłam go sobie na portalu randkowym. Miał wszystko, czego szukałam, a szukałam baaaardzo długo. Wydawał się idealny. Prawie rok układało się bosko, a nagle ni z tego, ni z owego on stwierdził, że "to nie ma przyszłości". W smsie tak stwierdził... A jeszcze tydzień wcześniej miało... :( Pogodziłam się z tym już niby, ale w takie wieczory jak dziś łapię doła :( Wydaje mi się, że już nigdy nie spotkam kogoś, kto by mi tak idealnie pasował, kto mnie tak zauroczy. Help...

Gość gość
nie wiem skąd to glupie przekonanie, że w weekend nie można byc w domu? z amerykańskich seriali? ja wręcz lubię taki czas tylko dla siebie, naucz się żyć jako samodzielny człowiek

Gość kropkaikreska
Nieee, nie o to chodzi, że "piątek, a ja nigdzie nie wyszłam". Ja umiem żyć samodzielnie - bardzo długo tak żyłam. Mimo że mam sporo przyjaciół to nie raz, nie dwa takie wieczory się zdarzały. Ale teraz mam "porozstaniowe" jazdy, w dodatku piątek ma to do siebie, że nie mam nic do roboty, więc siedzę i zamulam. W tygodniu jest inaczej, bo sporo się dzieje, choćby zawodowo, siedzę po nocach nad różnymi papierami itd. A w piątek opadają wszystkie emocje, nie muszę robić nic na kolejny dzień, jest więcej czasu na myślenie. A do tego należę do grona bab, które świrują przed okresem. No i wszystko to jakoś tak mi się dziś skumulowało, że nie ogarniam :(

Gość gość
Z pewnością znajdziesz swojego :)

Gość gość
idź sobie na dłuuuuugi spacer, poobserwuj przyrodę, nic tak człowiekowi nie robi dobrze jak obcowanie z naturą, zapach kwitnących drzew, kwiatów, śpiew ptaków ukoi twoje smutki i wrócisz do domu pełna dobrych emocji :)