Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona12390

problem z okresem i zajściem

Polecane posty

Gość ona12390

Cześć dziewczyny mam takie pytanie bo jakoś na dniach idę do lekarza ale chcę dla samej siebie się dowiedzieć. Z narzeczonym staramy się o dziecko spóźniał mi się okres i z dnia na dzień dostałam, już się cieszyliśmy że może jestem w ciąży a tu okres :( bo jeśli podczas okresu występuj plamienie to może oznaczać ciąże a jeśli normalnie krwawię to jest powiedziane na 100% że nie jestem w ciąży? Bardzo chcemy sobie sprawić bobasa i w takim razie jeśli jest na 100% to idziemy do lekarza na dniach. Proszę o odpowiedzi, wątek założyłam tylko dla tego żeby dla samej siebie do czasu wizyty się dowiedzieć :)

Gość kaśkam
Hej, mam taki sam 'problem' jak Ty. Dostałam okres, który był normalny przez 4 dni, później go nie było na jeden dzień, na drugi tylko raz na papierze zauważyłam krew, znów dzień go nie było, i następnego dnia znów zobaczyłam raz tylko krew i znów go nie ma. Do lekarza chyba w poniedziałek polecę bo dziwne to mi się wydaje. W dodatku nie mam żadnych objawów okres tzn, bólu brzucha, jajników, ani nic takiego, a zawsze mocno mnie męczyły.

czytałam, że (chyba) przez 3 pierwsze miesiące można mieć okres :)

Gość gość
można mieć plamienia, które bezwzględnie należy skonsultować z lekarzem, ale nie miesiączkę, bo miesiączka w ciąży nie jest możliwa

Gość ona12390
słyszałam że niektóre kobiety miały normalnie okres obfity ale nie np. 5 a 3 dni i były w ciąży to ja już sama nie wiem jak to jest jedni mówią tak drudzy tak.

Gość gość
nie ma co sie nakrecac bo i bez ciazy takie problemy moga byc, test i lekarz

Gość ona12390
to że bez ciąży mogą być to jestem świadoma, po prostu chciałam się dowiedzieć dla samej siebie czy może tak być że tutaj krwawienie krócej niż zwykle i w ciąży? czy któraś z pań miała taki przypadek albo słyszała? :)