Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O ile powiekszyly Wam sie piersi w ciazy?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 6 miesiacu i caly czas rosna....

Gość gość
Mi tak ok. 5 miesiąca zaczęły rosnąć, w ósmym pod koniec z mikrusów 65D miałam 70E (albo 65F noszone z przedłużką) i tak już zostało do końca, a jak się laktacja ustabilizowała to karmiłam w 65FF. Rok po zakończeniu karmienia noszę 65E.

Gość gość
Ja mialam D a teraz mam G i nadal rosna i bola...

Gość gość
Czy duzy biust flaczeje po porodzie?

Gość gość
Ale D, G przy jakich obwodach/wymiarach? Bo sama literka nic absolutnie nie znaczy, 75D czy 80C to miska i biust większe niż 65D ;)

Gość gość
75D a jest 75G

Gość gość
Jak się w ciąży i do karmienia nosi dobrze dobrane i porządne (czyli żadne "rosnące" bawłniaki, żadnych elastycznych misek, żadnych "ciążowych" szmatek z Canpola czy sieciówek), to nic poważnego się z biustem nie stanie.

Gość gość
No to skoczył ci prawie jak mnie, 3 miseczki, możliwe, że wiele więcej nie urośnie (do czasu nawału, bo to inna bajka) :) Ale przewidzieć się nie da, nawet ta sama kobieta w 2 różnych ciążach może mieć inne zmiany w wielkośc****ersi i całej reszcie...

Gość gość
A jakiej firmy polecasz? Ciezko dostac cos na tak duzy biust...

Gość gość
Mnie ten przyrost przeraza, nie widac brzuszka tylko biust..

Gość gość
Nie ciężko tylko trzeba właśnie znać firmy i sklepy ;) Firm jest dużo: - polskie Comexim, Ewa Michalak, Kris Line (wszystkie 3 chyba mają też "karmniki" o ile pamiętam), Dalia, Ava...

Gość gość
Adresy dobrych sklepów są na stronie Stanikowa Mapa, zajrzyj też koniecznie na forum Lobby Biuściastych i blog Stanikomania (na nim gdzieś jest instrukcja przerobienia zwykłego stanika na "karmnik", prosta i przydatna rzecz :) ).\ A nazw firm angielskich kr3tyński filtr antyspamowy mi przepuścić nie chce! ale przejrzyj ofertę sklepów z mapki i poczytaj Lobby to szybko wyłapiesz :)

Gość gość
Tylko ze w sklepach tego nie ma. Ostatnio obeszlam wszystkie z bielizna i dramat... a przez net ciezko dobrze trafic z rozmiarem. Firma firmie rozmiarowo nierowna. No i malo ktora miseczka lapie caly moj biust i go nie splaszcza

Gość gość
Bo po prostu w złych sklepach byłaś :) Niestety, większość to te złe, dlatego dla perełek powstała stronka z adresami :)

Gość gość
Dzieki. A jakis pomysl by biust juz nie rosl? I na bol? Mnie az kluje

Gość gość
duzy biust flaczeje i sa tzw nalesniki,wspolczuje tym ktore w mlodym wieku maja flaki... ale najgorzy jest wzrost przy zastoju mleka,siostrze tak urosly w 3 dobie po porodzie ze szok a potem klapły-masakra

Gość gość
przed miałam marne B w trakcie C a na początku karmienia D. Teraz znowu marne B:(

Gość gość
czyli miałaś male i masz małe, albo nie umiesz dobierć bielizny :P

Gość gość
Przed ciążą- 70D, w ciąży (powiedzmy- 8. miesiąc)- 80 F, potem przy karmieniu- 75G.

Gość gość
o 5 rozmiarów :)

Gość gość
A mi sie NIC biust w ciazy nie powiekszy.- ogolnie mam duze piersi 75 E, ale brodawki mam male i w ciazy naprawde nic sie nie zmielo. Dziwilo mnie to ze nawet wyglad piersi sie nie zmienil, sutki tez nic. Po porodzie gdy na druga dobe wogo,e zaczal pojawiac mi sie pokarm, piersi nadal wygladaly tak samo. Mala mia.a mega problemy z uchwyceniem malej, sfalaczlej brodawki, caly czas byla glodna. Przyszla polozna laktacyjna, obejrzala moje piersk' zobaczyla jak mala ssie i powiedziala ze w moim przyoadku tylko laktator... dziwila sie ze piersi nic mi sie nie zmienily w ciazy ja, i po porodzie, ale jak widac zdarza sie:-)

Gość gość
zazdroszczę :)

Gość gość
z 75 B na 75 D (aktualnie 31 tc). Brodawki powiększyły się również trzykrotnie... Właśnie takie pytanie - czy brodawki wrócą do normy po porodzie, ewentualnie po karmieniu piersią?

Gość bkt
mi po 1 ciąży wróciły:) zawsze miałam małe piersi więc nawet one nie ucierpiały przy karmieniu:) ciekawa jestem jak będzie teraz:P bo mam 10 lat więcej:P