Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

alkohol

Polecane posty

Gość gość

poznalam fajnego faceta. Tylko jest jeden problem on za duzo pija. Boje sie ze jak zaczne z nim krecic to sie nic nie zmieni?co zrobic jak na niego wplynac?

Nie da się wpłynąć. Ludzie mylnie sądzą ze można zmienić kogoś gdy oni sami tego nie chcą Nie chciałabym związać się z kimś o kim wiem ze lubi sobie wypić bo to już źle rokuje

Gość gość
Moze lubisz wlasnie jak jest na luzie i ma fantazje. Takich jest w Polsce duzo. :) Podswiadomie!

Gość asssila
ja też mam podobny problem, tyle ze jestem już z nim od pół roku. A u niego nie jest to picie tylko chlanie:(

Gość gość
no to klops! :( wpadlas

Gość asssila
wiem i to jest najgorsze, on sam wie, ze tak nie moze być, bo rani mnie i swoich bliskich, ale nie wiem, czy potrafi juz z tego wszystkiego wyjsc. Chce mu pomoc, ale on odtrąca moją pomoc. Kocham go i wiem, że on tez mnie kocha, ale ja juz dłużej tak nie potrafie. Mam dosyć emocjonalnych hustawek i płaczu. Chciałabym mieć siłę,żeby sięz nim rozstać...

Gość gość
Zycze sily! To nie bedzie latwe! :)

Gość asssila
dziękuje;) przyda sie i to bardzo;)

Gość gość
To jest decyzja, ktora decyduje o CALYM zyciu wiec.... !

No cóż. W pewnym momencie przestaje sie miec wplyw na to co i ile sie pije. Poźniej traci sie wpływ na swoje zycie a nawet postepowanie. To sie nazywa alkoholizm. Alkoholik nie nadaje sie do zadnego związku a z czasem przestaje sie nadawac do czegokolwiek. Oczywiscie nie spotyka to wszystkich ale z blogoslawienstwen panstwa sprzedaje sie ludziom srodek ktory dla ok 10% go spozywajacych konczy sie tragicznie. Oczywiscie nigdzie na butelce nie ma informacji o ryzyku bo robi sie to aby wyeliminowac jednostki słabe psychicznie przy okazji na nich zarabiajac co nie jest jakos moralnie ambiwalentne zakladajac ze to jedyny sposób na wyciagniecie z tych nieudacznikow jakichs korzyści:)

Gość asssila
wiem, ale ja wyobrażam sobie życie tylko i wylącznie z nim, tyle ze bez alkoholu. Chce zeby to on byl moium mezem i ojcem naszych dzieci. wiem, że pewnie sobie myslisz, co ta dziewczyna wygadujezna go dopiero od 6 miesiećy, ale u nas to wszystko tak szybko sie zaczeło

Dodam ze dziesiatkowanie było wystarczajaco motywujaca kara o rownie losowym charakterze aby zmobilizowac rzymskich legionistów do podbojów ktore zapoczatkowały imperium ale oczywiscie nie kazdemu panstwu jest dane stac sie imperium szczególnie kiedy jego rzadzacy sa zdrajcami narodu

Gość gość
Daj sobie spokój, ja walczyłam 6 lat. Były płacze, obiecywania, klękania, bicie się w pierś, że już więcej tak nie będzie. Odeszłam, po 1.05 roku wiem, że to najlepsza decyzja w moim życiu.

Gość gość
Odwazna kobieta.

A ile to jest 1,05 roku? Czy to 0,5 tak ci sie wdrukowało w swiadomosc ze uzywasz tego ułamka w tej formie odruchowo?:D

Gość gość
Ty powyżej, uwielbiam gdy ktoś na forum próbuje być zabawny a nie potrafi.

Gość gość
eM kurde jak na degustatora napoikow wyskokowych jestes ogarniety w mysli i slowie :)

Z doswiadczenia wiem ze alkoholicy to ludzi inteligentni i wrazliwi w wiekszosci o ile oczywiscie troche sie ogarna i da sie im szanse a nie tylko z automatu psychicznie linczuje i wpedza w poczucie winy nawet za wyginiecie dinozaurow

Gość gość
tak maja wyskoki i to niezle! :)

Gość gość
no nie wiem eM czy bym chciała :classic_cool: zreszta jaki seks? skoro sie nie znamy :classic_cool: