Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lezec i pachniec

Polecane posty

Gość gość

Kobiety, czy chciały byście być z facetem, który tylko tego będzie od was oczekiwał, o resztę sam sie zatroszczy? I będzie was szanował i doceniał, że takie jesteście.

Gość gość
Na dłuższą metę nikt tego nie docenia. Kiedyś oceni, że spasiona locha mu leży i tylko puszcza bąki... Włosy przetłuszczone, krocze nie umyte a żre za trzech hanysów dupających na grubie :P

Gość gość
nie ma takich facetów

Gość gość
Są, są... np. dziadziuś Plejboj... ale on zmienia króliczki max. po trzech latach i raczej za bardzo ich nie szanuje ;)

Gość gość
Autorko już samym myśleniem o takim życiu poniżasz się ...żal mi cię...

Gość gość
Są tacy faceci, i to wcale nie dziadziusie.

Gość gość
Na Marsie ...

Gość gość
Są tacy faceci, i to wcale nie dziadziusie. .... są ale tylko przez pewien okres czasu a nie całe życie

Gość gość
Nie, na ziemi i to w tym kraju. Dodaje, że chodzi o małżenstwo. Nie żadna "zlota klatka", jak chcę mogę pracować zawodowo. Dzieci według mojej decyzji. Facet przed trzydziestka, nie żadne ciacho ale i nie straszydło. W lożku dobry, lubi seks i potrafi.

Gość gość
ale właśnie nie o to chodzi facet zarabia i robi całą reszte wokoło, albo nawet zatrudnia gosposie, sprzataczke itp a jego kobieta ma leżeć i pachnieć, czyli właśnie nie żadne przetłuszczone włosy itp, jej rolą byłoby utrzymywanie ciała w ciągłej formie, mogłaby nawet 3-5 razy dziennie sie kąpać itp itd całe dnie robić sobie maniciury, pediciury, fryzjerki itp, oczywiscie zeby też utrzymywała forme, jakiś jogging czy rower, albo fitness, żeby ciągle była mega zadbana piękna i pachnąca

Gość gość
Dodaje, że chodzi o małżenstwo. Nie żadna "zlota klatka", jak chcę mogę pracować zawodowo. Dzieci według mojej decyzji. Facet przed trzydziestka, nie żadne ciacho ale i nie straszydło. W lożku dobry, lubi seks i potrafi. x zwykła cio/ta, łajza i desperat z ciebie, a twoje umiejętności w łóżku zostaw ocenie kobiet

Gość gość
utrzymywanie ciała w ciągłej formie, mogłaby nawet 3-5 razy dziennie sie kąpać itp itd całe dnie robić sobie maniciury, pediciury, fryzjerki itp, oczywiscie zeby też utrzymywała forme, jakiś jogging czy rower, albo fitness, żeby ciągle była mega zadbana piękna i pachnąca .... czyli pisałem, TAKIE NA PEWIEN OKRES CZASU, a nie całe życie

Gość gość
Bez przesady, po prostu mam dbać o siebie. I powtarzam, że chodzi o małżenstwo, bez żadnej intercyzy.