Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamy co myslicie

Bez problemu sprzedałyście firmowy wózek za połowę jego ceny?

Polecane posty

Gość gość
bo może kupiłaś dobry wózek :) a nie chiński chłam

Gość gość
W zyciu nie dalabym za uzywany wozek polowe ceny. Jak bym nie miala pieniedzy to bym kupila tanszy ale nowy, z gwarancja, a nie po obcym dziecku.

Gość gość
up

Gość gość
To poco kupujecie wozki za 4000tys zl jak potem chcecie sprzedac za 2000zl. Wychodzi na to ze Wy mialybyscie nowy wozek za 2000 a ktos ma od was kjpic uzywany tez za 2000zl no cos nie tak. Na logike.

Gość gość
dobry wózek kosztuje, a nie chiński chłam , plastikowy i z małą chińską gondolką :(

Gość gość
do Zwolenniczki Konkubinatu : jeśli można zapytać :a jaki miałaś model , z którego roku i po ilu dzieciach. My tez mamy Inglesine Classica Balestrino, jesteśmy bardzo, bardzo zadowoleni, na razie jest po 1 dziecku, ale chcemy zatrzymać dla drugiego jak się uda.

nie wiem jaki model miałam, taki klasyczny, z pompowanymi, dużymi kołami. Kupiony w 2009 roku. Miał fajną dużą gondolę, więc dość długo nie robiliśmy z niej spacerówki. Tylko syn używał, bo więcej dzieci nie planujemy. Ale z tymi ludźmi, którzy wózek od nas kupili, trochę się zakumplowaliśmy i wiem, że już drugiego malucha w niej wożą. Tak więc te wózki są na pewno wytrzymałe.

Gość gość
do Zwolenniczki Konkubinatu: z tego co piszesz to mógł to być magnum albo Vittoria . Nasz ma inne koła : mega duże szprychowe, nie pompowane , dzięki za odp. pozdrawiam Cię