Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny765

Seks

Polecane posty

Gość Smutny765

Witam. Od jakiegoś czasu mam pewien problem w łóżku. Moja dziewczyna, kiedy się ze mną kocha, nigdy nie chce być na górze. Wypytywałem ją kilkakrotnie dlaczego tak jest, za każdym razem mówiła coś innego. Raz, że jest zmęczona, potem, że ja plecy bolą itp.. ostatnim razem powiedziała, że czuje się wtedy mało atrakcyjna.. Z rozmów z nią wiem, że ze swoim poprzednim chłopakiem potrafiła to robić normalnie, bez żadnych dziwnych wymówek. Nie wiem jak do tego podejść i jak traktować to, co mi mówi. Nie jestem w stanie jej uwierzyć w to co mówi, moim zdaniem po prostu nie kręci ją seks ze mną.. Proszę o jakieś podpowiedzi. Może jakieś panie się wypowiedzą od czego jest zależne to, że z jednym chłopakiem może bawić się w łóżku w najlepsze, a z innym tylko leży i kompletnie nic nie robi... Pozdrawiam.. Pan Smutny ..

Gość gość
sam sobie odpowiedziałeś... nie kręcisz jej, kobieta która pożąda swojego partnera zrobi dla niego dosłownie wszystko i wcale nie trzeba jej o to prosić.

Gość gość
Możliwe, że: 1.nie lubi tej pozycji akurat z Tobą. 2.ma kompleksy.

Gość smutny765
Często ją proszę, żeby powiedziała prawdę, za każdym razem mówi, że wszystko jest ok, albo zwyczajnie mnie zwodzi takimi wymówkami, jak wymieniłem wyżej.. Czy ma kompleksy.. skoro z innymi potrafi się dobrze bawić, a ze mną nie, to raczej nie jest to sprawa kompleksów. Jest mi przykro, że nie traktuje mnie jak swoich byłych i jest mi jeszcze bardziej przykro, że nie potrafi powiedzieć mi prawdy.. Pozdrawiam.. Pan Smutny ..

to ma tak jak ja kiedys uwielbialam sie kochac w tej pozycji.. a teraz chocby nie wiem jak mi sie chcialo nie skorzystam z tej pozycji

Gość poprostufacet40
Rzuć ją w cholerę, ona Cie po prostu nie kocha, ale nie ma odwagi być szczera. Tu nie ma co się domyślać, to widać z opisu.