Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabrać 3 latka do cyrku?

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie? w jakim wieku Wasze dzieci 1 raz były?

Gość gość
Moje dziecko nie było i nie pójdzie dopóki występują zwierzęta. Wystarczy pooglądać filmy na YouTube na czym polega tresura, to zwykle okrucieństwo, nie wspominając faktu, że zwierzęta całe życie spędzają w małych klatkach, no może poza psami. My do tego procederu ręki nie przyłożymy.

Gość gość
Mam tego świadomość, proszę o wypowiedz inne mamy

Gość gość
Ja byłam 1. raz w cyrku właśnie w wieku ok.3 lat. Pamiętam jeszcze niektóre występy, akrobatów, klauna (strasznie głupi był), tresowane lwy (obsługa rozkładała wtedy takie kraty wzdłuż widowni żeby oddzielić ludzi od areny), konie, pieski. Swojej córki (ma 2 lata) do cyrku nie zabiorę, ze względu na okrucieństwo wobec zwierząt, bo mam świadomość, co zwierzęta tam przechodzą. Ale np. do zoo chodzimy chętnie, lubi zwierzęta, rozpoznaje wiele gatunków, a w naszym mieście ogród zoologiczny jest zadbany i spełnia wszelkie standardy co do warunków, w jakich powinny żyć zwierzęta.

Gość gość
NIEEEE dla cyrku :(

Gość gość
to zalezy od temperamentu Twojego dziecka, Ty je znasz najlepiej. Ja swojego 3latka bym nie zabrala, bo wiem, ze nawet jesli by go to interesowalo, to po maks 10minutach by sie krecil.

Gość gość
ja byłam całkiem niedawno z moja trzylatką. Najbardziej podobało sie jej jak wszyscy klaskali :) i że w przerwie mogła pojeżdzic na kucyku. Na wystepy patrzyla chwilami ale tez troche sie nudziła i wierciła - to tzw. żywe srebro. Inna sprawa że cyrk.. chyba Arena(?).. nawet mnie nieco rozczarował i znudził. a z dzieckiem płaciłam 80 zł wiec to nie jest bardzo mala kwota.

Gość gość
to mojemu synowi rok temu, mial dwa lata, w zoo najbardziej podobaly sie gofry, plac zabaw i kamienie :P wkurzylismy sie troche, bo jechalismy specjalnie 120km w jedna strone zeby mu zwierzeta pokazac ;)

Gość gość
Mój syn tez był jak miał 3 lata i był zachwycony

Gość gość
mÓJ SYN MIAŁ DWA LATA I MU SIĘ PODOBAŁO

Gość gość
Nie zabierać. Męczenie zwierząt.