Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukryta prawda

Co dzisiaj jedliście bo ja jadłam

Polecane posty

Gość ukryta prawda

07:15 - jajecznica na boczku, chleb, herbata z cytryną i kawa z mlekiem 07:30 - kanapki z nutellą i sok pomarańczowy 07:45 - śledzie w sosie musztardowym 08:00 - 4 czekolady milki 08:15 - parówki z musztardą i ketchupem oraz herbata z cytryną 08:30 - kanapki z szynką oraz herbata 08:45 - kawał ciasta bananowego od sawickiego w myślenicach 09:00 - czekoladki merci 09:15 - 15 pączków od sawickiego w myślenicach 10:00 - Lody truskawkowe 10:15 - Tort truskawkowy (cały) oraz 0,5 litr soku jabłkowego 10:30 - pizza z serem szynką i pieczarkami oraz 0,5 litra pepsi 10:45 - kebab oraz 0,5 litra wody mineralnej 11:00 - hamburger oraz 0,5 litra coli 11:15 - chickenburger oraz 0,5 litra 11:30 - kebab oraz 0,75 soku pomarańczowego 11:45 - kluski na parze oraz oranżada cytrynowa 12:00 - rogaliki 12:15 - zapiekanka z domu chleba w dobczycach 12:30 - bułka z parówką z domu chleba w dobczycach 12:45- hamburger plus koktajl truskawkowy z restauracji paulinka w myślenicach 13:00 - zupa pomidorowa z makaronem 13:15 - zupa gulaszowa z makaronem 13:30 - zupa jarzynowa 13:45 - ryba, frytki, kapusta biała oraz 2 litry fanty 14:00 - kotlet schabowy, ziemniaki, kapusta zasmażana, oranżada 14:15- filet z kurczaka, frytki, surówki z sosem chili, oranżada 14:30 - devolaj, frytki, surówki z sosem chili, oranżada

Gość gość
gdzie ty to miescisz? chyba co godzine do kibla latasz:D

Gość o jessu
W 15 minut to Ty całego tortu albo 4 milek na pewno nie zjesz :P

Gość o jessu
i nie mozesz isc na studia - tam nie ma przerw co 15 minut. Przykro mi :(

Pójdę na zaoczne, dziennikarskie. Tam nie ma wiele nauki z tego co mi wiadomo. Muszę mieć licencjat a zostało mi już nie wiele czasu, ja nie mogę zostać tylko po średnim bez matury i zawodu. A moi kuzyni największa hołota jaką znam będę mieli wyższe i będą się nade mną mądrzyć.

Gość o jessu
idz lepiej cos zjesc, tak sie pewnie zmeczylas tym pisania, ze zaraz zasłabniesz :D

Gość gość
głupie prowo. Po pierwsze co 15 minut nie zrobisz zwłaszcza zupy i dań obiadowych wliczając jeszcze że musisz usiąść i to zjeść to na zupę zostaje ci 10 min. zjeść w 5 min. i kurczak, frytki kapusta zasmazana w 10 min nie zrobisz. DEBIL

Gość gość
Chickenburger i poł litra? Me gusta:-D

Gość gość
To ty tylko żresz i srasz... jest się czym chwalić?

a co do srania i szczania to tak - 2 dni nie sikałam i tydzień się nie wypróżniłam, więc o co wam chodzi? :D :D :D, jak tak można mówić, przecież ja jestem dobra, jeszcze szlachetna, jestem uczciwa, jestem życzliwa, jestem uprzejma, jest inteligenta, jest cudowna, jestem wspaniała, jestem koleżeńska, jestem przyjazna.