Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

historia jak z telenoweli albo prowokacji a przytrafiła mi się naprawdę,POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość gość

nie jestem dziewczyną mającą duże powodzenie, ale w tym roku coś się zmieniło, w grupie na studiach, nowa grupa, nowi ludzie, był chłopak, ktory spodobał mi się od pierwszego wejrzenia nazwijmy go Z, jednak Z wydawał się nie być mną zainteresowany, a podczas integracji jego kolega nazwijmy go Y zaczął mnie podrywać, czułam zainteresowanie Y i zaczęłam mieć obsesję na jego punkcie, oni jednak przestali przychodzić na zajęcia, teraz nagle przyszedł Z i zaproponował mi randkę ! a następnie w dalszej rozmowie zaproponował spotkanie w większej grupie gdzie będzie też Y. Co ciekawe Y nie wie o tym,że Z zaproponował mi spotkanie sam na sam i dalej mnie podrywa, patrzy mi w oczy, flirtujemy, chociaż ja próbuję się ogarnąć, żeby nie było przykro Z. Sama nie wiem co czuję, obaj są tak różni, może oni sobie ze mnie jaja robią?Dlaczego Z nie powiedział przyjacielowi, że do mnie startuje? A Y wiedział,że Z mi się podobał na początku i robił wszystko żebym zainteresowała się nim.

Gość gość
Może Cię testują? Albo chcą Cię na pół. Udają że nic nie wiedzą.

Gość gość
moze chca na 2 baty...?

Gość gość
Ja myślałam że A, B, C,D.... chcą mnie na części i że chcieli mnie zabić. Że jeden mnie zgarnie i zaprowadzi do reszty. Wiem głupie. Ale nic mnie nie zdziwi.

Gość gość
właśnie siedząc na kafe czytałam tyle okropności o facetach,że dwa baty by mnie nie zdziwiły :O chociaż jeden z nich jest bardzo nieśmiały, no nie wiem co mam myśleć, a może to jakiś zakład? który mnie pierwszy zdobędzie?!