Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muka_buka

Pyt do graczy: jaką grę polecicie?

Polecane posty

Gość muka_buka

Witajcie, jestem sobie dziewucha, która kiedyś lubiła sobie w coś pograć, potem jakoś przestałam. Simsów w czasach podstawówki nie liczę, grałam w dawniejsze gry-łamigłówki (do dziś mam sentyment do Syberii), kilka edycji Tomb Raidera czy Mount&Blade. Z gier on-line to swego czasu długo grywałam w Plemiona Tak mnie jakoś bierze ochota, aby w coś zagrać, pytanie - znacie jakieś gry, w które są połączeniem gier zręcznościowych i strategii? Chciałabym znaleźć coś w klimacie średniowiecznym/fantastycznym, gdzie można i toczyć walki (może na wzór Mount&Blade), zdobywać zamki oraz zamki lub miasta budować, później bronić. Może to bardzo łopatologiczny post, ale za propozycje gier będę wdzieczna :) dziękuję.

Gość Irydolog
owszem towarzystwo sportowe poleca gre w bierki

Gość gość
Może to? Wprawdzie nie moja bajka, ale podobno dobre ;)

Seria total war. Medieval total war chyba. Tez teraz nie gram bo przepilem kompa

Gość kareninaa
ja jak wczoraj zobaczylam co robi pewien doktorant przez caly dzien w labie to sie zalamalam. gra w jakas gre on-line, czyta jakies fora internetowe, oglada jakies miecze (?!), do tego jest tak megasnie malo rozgarniety i leniwy, ze polowa niedowartosciowanych polakow od razu lepiej by sie poczula gdyby miala to 'szczescie' go poznac. oczywiscie nie musze dodawac, ze musze z nim pracowac 😭

Gość My name is BOB
w bob_aski :classic_cool:

To może tą sobie przetestuj: http://dogry.pl/urban-rivals . Fajna gierka, polegająca na rozbudowywaniu swojego miasta. Walki też są, więc powinna przypaść ci do gustu. Mnie gra się w nią bardzo dobrze, zwłaszcza w pracy ;)