Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nym Sashi

Kobiety...prawda, że życzycie śmierci niskim facetom, facetom bez hajsu, facetom

Polecane posty

Gość Nym Sashi

słabym psychicznie, facetom nieatrakcyjnym i facetom słabszym ewolucyjnie, facetom, którym brakuje cech przewodnika stada? Powiedzcie jakich tortur i jakiej przerażającej śmierci, oraz szykan społecznych życzycie takim facetom...Powiedzcie jak bardzo szykanujecie ich wraz koleżankami.

Gość gość
ja nic nie mam do wymienionych, niech sobie zyja i beda szczesliwi

Gość gość
spokojnie romantyku spod wierzby, nikt Ci nic nie zrobi :p

Gość gość
ja też nic do nich nie mam, ale związać się z takimi nie chciałabym i na szczęście nie muszę

Gość gość
nie, nie zycze. mam ich w d***e, po prostu:-) zyczyc smierci? a czemu niby? nie sa pepkiem swiata, nie emocjonuja mnie, nic do nich nie mam, sa mi obojetni:-)

Gość romantyk marzyciel bez hajsu
no ale gdybyście miały wybór, i mielibyście dwa przyciski, czerwony i niebieski, przy naciśnięciu czerwonego ginie przystojny i bogaty facet, który jest seryjnym mordercą, brutalnie krzywdził rodzinę itd. a po naciśnięciu niebieskiego słabowity i ubogi, ale normalny facet. To byście zabiły tego drugiego i to jeszcze z satysfakcją.

Gość gość
co Ty bredzisz? idź pościeraj kurze lepiej... pomóż rodzicom albo coś.

Gość gość
chyba ty bys zabil z satysfakcją, jak juz to tego zlego - uroda przemija, i z reszta co po niej,jak on zly - ten z twojego przykladu... to co ja mialabym zrobic z ta jego piekna geba? powiesic na scianie dla ozdoby?

Gość kikajajka
jakie przyciski?? chlopczyku, ta wierzba Ci szkodzi, ewidentnie:-D

Gość romantyk marzyciel bez hajsu
To dlatego powstają tematy, że faceci bez hajsu są nieudacznikami i przegrali życie, a faceci poniżej 180 cm wzrostu powinni zostać zagazowani? Ktoś to tworzy, ktoś tam sięwpisuje.

a coty taki z kompleksami jestes - zyjac w niem.juz przyzwyczailam sie zwyczajnie do karakonkow malych i chudych i coz mam zrobic ? polaka albo ruska tu widac z kilometra po wzroscie i wadze - a reszta to krasnoludki no jak dla mnie bo ja mam odpowiedni wzrost

Gość kikajajka
ktos to tworzy, zgoda- Ty:-D