Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najdurniejsze, najbardziej denne raklamy

Polecane posty

Gość gość

Wpisujcie..... Mnie wkurzała do niedawna reklama serka Hochland, ta w której wkurzający małolat niby- rapuje. I wkurzały mnie też reklamy PLUSA- "aktorzy znani z reklam plusa" chcieli być śmieszni, a byli żałośni. Wasze typy???

Gość gość
a mnie obrzydza wręcz reklama Banku PKO z tymi typami co siedzą w nosie i obcinają włosy ... :O obleśne i jak idzie gdzieś to to przełączam bo na wymioty mnie bierze :/

Gość gość
w tv to nie wiem ale swego czasu w radio leciała taka reklama i to nagminnie bo moja droga to pracy to 25 min a te reklama leciała w kółko i to nie na jednej stacji .Ściszonym głosem reklamowali fpc kasy fiskalne i ten głos tak mnie w******ł .,teraz też leci non stop ta reklama ale już gadają normalnym głosem

Gość Moto2
To jest rzecz gustu. Jednemu ta reklama się podoba innemu nie. Te pko są dla mnie po prostu żartobliwe, ale rozumiem, ze komuś mogą się nie podobać. Generalnie lubię gdy w reklamie jest jakaś myśl, jakiś żartobliwy sposób przekazania oczywistej sugesti, że "nasz produkt jest najlepszy", niż łopatologiczne reklamy, smutne, nudne z cyklu "to najlepszy produkt na rynku".

Gość gość
Jest wiele durnych reklam. Reklamy Metafenu są rewelacyjne :D.

Gość gość
wszystkie o nietrzymaniu moczu,ukladzie moczowym i niestrawnosci-jak sie tego slucha to az czlowiek ma niestrawnosc bez kitu

Gość gość
ja niecierpie tych skittles - jak doi tą zyrafe albo raczej obciąga?..

Gość gość
Oo racja metafen jest swietny :D bol nie ma szans Mnie ch*j strzelał, gdy przez jakiś czas ostatnio leciała reklama pieluszek belli? Gdzie kobieta trzyma dziecko na rekach i leci ta drazniaca muzyczka.. Jezu to juz reklamy Knorra czy Winiary z dziećmi są normalne a przy tym miałam ochotę rzucić czymś w telewizor, nigdy nie kupie pieluszek belli :)

Gość gość
reklamy podpasek i tamponów-wszystkie..jem obiad na przykład lub jestem w towarzystiwe a tu na caly ekran zmoczony tampon...nosz kur/wa jestem kobieta ale czuje się zażenowana...dobrze ze go mocza chociaż w czyms niebieskiem a nie we krwi.... bleee

Gość gość
wkur/wiala mnie reklama jakiegoś leku na uspokojenie..nie pamiętam nazwy, gdzie tak cholernie się wydzierali, aż glowa bolała....

Gość kasia_paka_81
mi się te reklamy pko bp podobaja, fajny pomysl, ze wypieki ciasta i wypieki na policzkach polaczyli

Gość gość
Wzystkie reklamy to dno

Gość gość
mni esię podobają nowe reklamy tigera, super dubbing

Gość gość
mnie wkurzała ta idiotka od słoików gerbera czy czegoś tam, to jej 'powiedz aaaammm' mnie rozwalało :O

Gość gość
też mam awersję do reklam z dziećmi, zwłaszcza z niemowlakami

Gość gość
Ja nie cierpie tej reklamy co laska ma karton na głowie i coś tam śpiewa o tym, że ciągle je to samo...Najgłupsza reklama roku.

Gość gość
Ohydna jest reklama Lays prosto z pieca, jak tymi świeżo pomalowanymi paznokciami grzebala w tej torebce z chipsami i pełno resztek na tych pazurach, napewno wp*****lala chipsy razem z lakierem bo jak inaczej?!?! i ten jej podły wyraz twarzy... Ciekawe czy jak by miała rękę w gownie to też by się nie mogła powstrzymać...

Gość gość
A co myślcie o reklamie opla naszych 3 Polaków z Borusii

Gość rtyt
Prawda nowe reklamy Metafenu są świetne, mam na myśli te z Andrzejem Bulem :D