Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna_Magnolia

Czy mam jeszcze szanse normalnie ułożyć sobie życie?

Polecane posty

Gość Smutna_Magnolia

Jestem sama, nie mam znajomych, przyjaciół faceta....Nie mam gdzie pójść rozerwać się, nie mam po prostu z kim. Praktycznie przez całe życie nie miałam i nadal nie mam własnego kąta. Obecnie mieszkam kątem u rodziny nawet nie mogę swobodnie się wykąpać ani skorzystać z kuchni. Ogólnie rzecz ujmując takie życie to nie życie. Kiedyś myślałam, że kogoś znajdę z kim zamieszkam ale jak znaleźć faceta skoro się nawet nie ma znajomych? Czuje, że moje życie nie ma sensu.

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość gość
skad jestes ?

Gość gość
jestem z Wąchocka

Gość gość
tylko od nas samych zalezy jak pokierujemy zyciem zeby sie odbic od dna.Od biadolenia nic sie nie zmieni:p

Gość Smutna_Magnolia
Mam 23 lata. Jedni powiedzą, że jestem stara dupa, drudzy że mam jeszcze całe życie przed sobą... Nigdy nie miałam lekko, chyba nigdy nie byłam szczęśliwa i nigdy nie będę. Raczej jest coraz gorzej, staje się coraz bardziej zgorzkniała.

Gość gość
Podstawowy błąd, to założenie, że poznasz kogoś i on rozwiąże Twoje problemy mieszkaniowe, towarzyskie itp. Życzę Ci, żebyś poznała fajnego faceta, z którym przejdziesz przez życie, ale licz się z tym, że on też może mieszkania nie mieć, mało zarabiać, moze być niepełnosprawny, być odludkiem, który nie ma żdanych znajomych itd. We własnych sprawach licz na siebie.

Gość fieliewelina
mam podobnie jak Ty, tylko mam 22 lata, z tym, że ja mam chłopka i zawsze miałam znajomych dopóki się nei przeprowadziłam dwa lata temu, kontakt sie urwał i czuję się bardzo samotna :(

Gość gość
wy mlodzi ludzie teraz tylko narzekac umiecie.Macie inne czasy,mozliwosc nauki,pracy,bo nie wierze,ze wyksztalcony czlowiek jej nie znajdzie,a mimo to takie cieple kluchy z was,bo mamusia z tatusiem porzadnie kopa nie zapalili i dlatego jestescie kaleki zyciowe.

Gość bieagacz1986
ja sobie remontuje mieszkanko. Mam 28 lat, miesiąc temu zakończył mój się związek, bo dziewczyna chciała się jeszcze bawić. Szukam już żony, zamieszkaj ze mną:)

Gość Smutna_Magnolia
Nie chodzi o to że szukam księcia z bajki z pałacem. Chciałabym mieć kogoś bliskiego kto by się mną zaopiekował, komu mogłabym ufać. Pracuje może dużo nie zarabiam wiec nie szukam sponsora. Tylko naprawdę nie mam gdzie mieszkać. Zadowoliłabym się wynajętą kanciapą 20 m ale mnie na to nie stać. Z resztą nie mieszkam w mieście tylko na wsi gdzie nie niczego do wynajęcia.

Gość gość
od razu sie czuje ze brak u ciebie samozaparcia,malo przedsiebiorcza jestes,a takim ludziom zawsze sie nieudaje.Zawsze jest wyjscie,a to ze wies,o niczym nie swiadczy.Sa ogloszenia,ze starzy ludzie, za opieke oferuja zamieszkanie,czasem nawet za smieszne pieniadze,tylko czekajac na cud,ze ktos poda na tacy,to cie starosc zastanie:p

Gość Smutna_Magnolia
Z resztą co tu mówić o księciu skoro jeszcze nigdy żaden facet mnie nie podrywał. Nie jestem atrakcyjną kobietą, inteligencją i elokwencją też nie grzeszę :(

Gość Smutna_Magnolia
Z tym mieszkaniem to myślicie że nie próbowałam w ten sposób szukać? Niestety ludzie niechętnie wpuszczają pod swój dach obcych. Jeśli jest coś do wynajęcia to zaraz cały dom na co mnie nie stać bo ja zarabiam naprawdę mało.

Gość gonzownik
ile zarabiasz?

Gość Smutna_Magnolia
Tu nie chodzi o to ile zarabiam. Jestem sama i to jest mój problem, chciałabym mieć kiedyś rodzinę. Zarabiam 1300 i to z umową śmieciową z tego jeszcze opłacam studia.