Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MOJA KOLEZANKA KUPUJE CIUCHY W TESCO HEHEHE A PANIA WIELKA RZNIE Z SIEBIE

Polecane posty

Gość gość

ostatnio moja druga kolezanka z pracy ja zauwazyla w tesco jak kupowala na stoisku z ubraniami ciuchy sklep nazywa sie f$f chyba i ona tam grzebala i kupowala cos a wielka panią rznie... jak nazwac taka osobe??ciagle sie stroi i nonstop ciuchy nowe w pracy ma fajne a sie okazuje ze ona kupuje w markecie jakies dziady...:):)

Gość gość
Ale dopoki nie wiedzialas, ze z tesco to ci sie podobaly:-D:-D:-D

Gość gość
podobaly sie mi ale teraz wiem ze jakosc do d**y bo to z tesco:)

Gość gość
F AND F JEST FAJNE

Gość gość
Daję stówę, że jest większą panią od ciebie kobieto ubierająca się u Prady :D tffff w szmateksie Teraz możesz wrócić do robienia buzi w podkówkę.

Gość gość
to bezmózgowie jakieś-podobały sie ciuszki dopóki nie wiedziałaś ,że są z tesco. Własciwie to bez komentarza (gdyby głupota ludzka miała skrzydła to fruwałabyś jak gołębica)

Gość gość
HEHEHE

Gość gość
no F&F to jest tandeta, nie ma co ukrywać, że nie. Śmiać się nie wolno z tego, bo nie ma z czego, ale szpanować też nie ma czym.

Gość gość
a widzisz autorko marna moze ubiera sie w tania odziez ale ma klase w przeciwienstwie do Ciebie WIESNIARO:)

Gość FAJNIE JEST
Jesteś głupsza niż przewiduje ustawa:D Co ciebie obchodzi gdzie ona kupuje ciuchy? Widać jaka jesteś ograniczona ze wypisujesz takie bzdury na forum😠 Głupich nie sieją.Sami się rodzą, to widać tutaj i czuć.Spadam bo tu sam plebs!

Gość gość
akurat lubie te ciuchy z tesco, sa dobre i ladne

Gość gość
Mam parę ciuchów z tesco i o dziwo nie jest to wcale najgorszy kit. Jest dużo strasznej tandety, szczególnie buty są okropne, ale pewnie nie mogą mieć samego kitu, bo nie mieliby handlu.

Gość gość
Ladnemu we wszystkim ladnie, a Ty autorko chocbys sie w zloto ubrala to nic ci to nie pomoze WIESNIARO mentalna!!!!

Gość gość
Ja kiedyś sporo rzeczy kupowałam w Tesco. Kilka lat temu przeważały rzeczy szyte w Turcji z porządnej bawełny ale to się ne wrati, teraz Bangladesz 100% poliester. Szkoda, bo mam rozmiar 34 i za groszę na przecenach fajne rzeczy się trafiały. Sweter, piżama, czy spodnie taniej niż kilo schabu, kurtka najwyżej 1,5 kilo.:)

Gość gość
ja kupuje ubrania w primarkt h&m, new yorker i rowniez w zwyklych sklepach czy bazarach. ciuchy z bazaru wcale nie sa gorsze od tych markowych. Ostatnio kupilam sobie torebke na bazarze. Wszystkim sie bardzo podoba. Fakt, ze jest z bazaru ukrywam:P

Gość K828
Wlasnie sztuka jest sie ubrac fajnie za niewielkie pienuadze. Ja kupuje ubrania w roznych sklepach i drozszych i tanszych. Mam ze 2 sukienki z Tesco, ale wydaje mi sie , ze kiedys mieli lepsze gatunkowo ubrania. Plysem jest to ze maja wieksze rozmiary. Ogolnie nie ma sie z czego smiac

Gość gość
no widzisz ta twoja kolezanka nie wydaje duzo kasy na ciuchy a podobalo ci sie jak sie ubiera. tez mam taka kumpele ktora ubiera sie w firmowych sklepach, dla niej bluza musi kosztowac 250zl buty to samo od 250 zl a spodnie to i po 600zl dla niej np.ja chodze w szmatach bo ubieram sie w h&m i new looku:)

Gość 13 latka
Poza tym to, że raz ktoś ją w Tesco widział, to nie znaczy że ma całą szafę z Tesco :P