Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agus 93

Instruktor prawa jazdy

Polecane posty

Gość agus 93

Cześć,chodzi mi o instruktora z którym mam jazdy...jego zachowanie wydaje się być dziwne np: od pierwszej jazdy zagaduje do mnie,kładzie ręke na nodze np przy zmianie biegów,chwyta za ręke na kierownicy itp- szuka tylko okazji by mnie dotknąć...a ostatnio to już sb za dużo pozwolił: jezdziłam z nim po mieście i nagle zachciało mi sie do wc więc zajechaliśmy pod market i pobiegłam do ubikacji potem wracam idąc sb przez sklep zapatrzyłam się w kom nagle czuje ktoś mnie chwyta ręką w talii patrze a tu ON! i gada bym zaczekała na niego bo mu się też chce i poszedł...czasami gadał że :no aguś popatrz jakiego masz fajnego instruktora tylko wyściskać wycałować...On ma ok.35 lat a ja 20...;) Co o tym myślicie i czy też mieliście podobnych instruktorow

Gość gość
Liczy na romans pewnie. Podoba ci się choć trochę?

Gość gość
Hmm. No moze jest taki al varo co lubi sobie podotykac ;)

Gość agus 93
Przyznam że podoba mi się troszke i szkoda że to wszystko sie już kończy...Po 2 niezdanym egz wzielam sb dodatkowa jazde z nim i dał mi wtedy swój nr tel, potem znowu egzamin ale znow nie zdałam teraz po 5 egz, dzwonił pytał sie co mi nie poszło itp...jak się widzimy na ulicy(jeżdzi z kursantem) to sb machamy :), wiem że mnie lubi...nie jestem pewna czy kogoś ma ale chyba jest kawaler z tego co słyszałam...ale on pewnie do kazdej tak bo jak widzi dziewczyny na ulicy to sie ogląda gada : o jakie dziewczyny ładne takie to trzeba przepuścić,wiem ze nie lubisz dziewczyn...hehe