Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Codziennie się modlę aby ci politycy z PO i inni

Polecane posty

Gość gość

Codziennie się modlę aby ci politycy z PO i innych porąbanych partii i bogacze, milionerzy pozdychali pod płotem. Życzę im wszystkim jak najgorszego a córeczce premiera rp już najbardziej mam nadzieję, ze cała jego rodzina jak i rodzina komorowskiego zdechnie w największych męczarniach na RAKA, życzę im RAKA z całego serca. Albo, ze ją w jakiejś ciemnej ulicy złapie jakis g****iciel zg***** i poćwiartuje a ochroniarze tylko beda bić brawo. Jak wreszcie zdechną to wszyscy zrobią imprezę żeby to uczcić!

Gość gość
wystarczy ....niechby pozyli tak jak najbiedniejsi ludzie w PL ten rzad to hanba dla historii Polski !

Gość gość
Tak, to sa bandyci, złodziej****ndyci i nie zasługują w ogóle na życie. Jeśli BÓG istnieje to na pewno będa sie zmażyli w piekle!

Gość gość
smażyli błąd zrobiłam

Gość gość
religia cię nauczyła takich zachowań? Jaka z ciebie katoliczka, skoro nie przestrzegasz dekalogu?

Gość gość
o ile mi wiadomo to ty autorko jesteś policyjną szpiclówą która trolluje na tym forum. Mam nadzieję że twoje złe intencje obrócą się przeciwko tobie.

Gość gość
Nie trolluję bo dzisiaj napisałam pierwszy raz, nigdy się nie odzywałam! Jestem katoliczką i dlatego modlę się aby takie ście*wo zdechło, bo nie pozwala ludziom na godne życie!

Gość gość
Sprawiedliwość? nie ma szans, dopóki to się panoszy jej nie będzie bo stoją przy tym korycie już od długfiego czasu i żadna siła ich stamtąd nie odciągnie.