Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja bym nie gwizdała

Co sądzicie o wygwizdaniu Rosji na Eurowizji?

Polecane posty

Gość ja bym nie gwizdała

Reprezentantki Rosji - siostry Tołmaczowe zostały wygwizdane 4 dni temu, gdy okazało się, że przeszły do finału. Publiczność gwizdała i buczała. Uważam, że to było niestosowne, gdyż te dziewczyny nie mają nic wspólnego z polityką Putina :O

Gość gość
popieramy ciebie..kultura a polityka to dwie odlegle linie

Gość gość
to jest dyskryminacja na tle narodowościowym. powinna im wytoczyć sprawę.

Gość gość
glupota co maja ci ludzie spiewajacy z tym co sie obecnie dzieje ? NIC i to pokazuje jak prostackie tendencje ma wspolczesna spolecznosc ! zero logicznego samodzielnego myslenia tylko ukierunkowani tym co media sprzedaja glupota az boli!

Gość młody95
Greetings to Republic of Crimea from Poland hahahaaha. A zachód współczuje ludziom,dla których bohaterem jest bandera,tfu...

Gość Już za chwileczke
Juz za momencik, Eurowizja bedzie sie krecic :)

Gość gość
Gwizdali najprawdopodobniej geje, bo z całą pewnością chodzi o stanowisko Rosji wobec gejów, nie wobec Ukrainy. Zresztą to samo było z Igrzyskami w Soczi, że politycy nie przyjechali, bo Putin dyskryminuje gejów, ale już nikogo nie obchodzili więźniowie polityczni.

Gość ja bym nie gwizdała
Cleo skrytykowała to zachowanie w następujący sposób: ''Żenujące, że ludzie łączą politykę z muzyką i wygwizdali te sympatyczne dziewczyny. Dostałam piękną różę od ukraińskiej grupy. Sława Słowianom!''.

Gość gość
Jakim slowianom ? My polacy należymy do kultury lacinskiej zachodniej .Slowianie to ruscy serbowie białorusini ukraincy czy bulgarzy

Gość ja bym nie gwizdała
Polacy to też Słowianie, tyle że Zachodni(tak samo jak Czesi i Słowacy). Ukraińcy, Rosjanie i Białorusini to Słowianie Wschodni. Bułgarzy i mieszkańcy byłej Jugosławii to Słowianie Południowi.

Gość gość
polska czechy slowacja ukraina rosja bialorus moldawia rumunia chorwacja bosnia i hercegowina macedonia serbia slowenia kraje ktore powinny byc dumne z piosenki opiewajacej urode ich Kobiet oraz nasze tradycje !

Gość gość
Rumunki i Mołdawianki to też Słowianki???

Gość gość
i TAK WLASNIE powinna wygladac nasza Unia Europejska ! co my k*****a mamy wspolnego z takimi germanskimi szumowinami ! NIC ...ale oni to wlasnie wykorzystuja bo chca przejac nasze ziemie !

Gość gość
rumunki nie moldawianki tez chyba nie rosja powinna byc ale reszta ok

Gość gość
10.05.14 Dokładnie tak! Tak właśnie powinna wyglądać Unia Europejska - tylko kraje Europy Wschodniej i Środkowej, bez względu na to, czy są Słowianami, czy nie.

Gość gość
I bardzo dobrze zareagowała ta publiczność. Kacapy powinny mieć zakaz wjazdu na teren Europy. Mam nadzieję, że zakończą Eurowizję z dorobkiem 0 pkt.

Gość gość
ppoooooopieram !!!! tak widze nasza przyszlosc a nie z szmatami germanskimi ktorzy z nas robia niewolnikow legalnych niewolnikow !

Gość gość
Gość z 20:00 - myślę, że powinni zostać wykluczeni z Eurowizji, a nie przyjechali sobie do europejskiej stolicy, świetnie się bawili i jeszcze na nich głosowano!

Gość gość
gość I bardzo dobrze zareagowała ta publiczność. Kacapy powinny mieć zakaz wjazdu na teren Europy. Mam nadzieję, że zakończą Eurowizję z dorobkiem 0 pkt. ¤¤¤ maja wiecej dumy i charakteru jak my przekupieni zachodnia tandeta Polacy zatem pomysl czlowieku zanim cos napiszesz

Gość gość
Jeżeli mają dumę to nie powinni się na Eurowizji pokazywać albo powinni się wycofać, skoro publiczność ich wygwizdała, ale ruskie nie mają honoru. Są tak tandetni, że nawet dywany na ścianie wieszają :D

Gość gość
Gość z 20:00 - myślę, że powinni zostać wykluczeni z Eurowizji, a nie przyjechali sobie do europejskiej stolicy, świetnie się bawili i jeszcze na nich głosowano! ¤¤¤¤¤ co to ma wspolnego ze zwyklymi ludzmi ktorzy prezentuja swoj folklor ? jestes tak tepy i zlosliwy jak germanski narod ! choc ten akurat rowy lize rosjanom bo sie boi stracic dochod jaki ten kraj im dostarcza :D kto tu jest wiekszym smieciem w tej rozgrywce politycznej ? ano same Niemcy Wegry Austria !!! akceptuja to co sie dzieje na Ukrainie bo nie zrezygnuja z wlasnych dochodow jakie maja dzieki Rosji ! to dopiero jest padlo ,gnoj i brak charakteru !

Gość gość
Tandetne to są Ukrainki zawsze i wszędzie, ROsjanki są piękne, a wygwizdanie piosenkarek to wiocha totalna, a z Putina jestem dumna! i Rosjanie na pewno też są

Gość gość
a gdzie maja dume Ukraincy ? aby wspierac sie pomoca Polski ? ile nasz gnebil narod Ukraincow ? znasz Historie ? to poczytaj osle ile "dobrego" uczynil nasz narod Ukrainski nie bez przyczyny moi dziadkowie wspominaja okrucienstwa jakie Ukraincy poczynili na Polakach !

Gość gość
to dopiero jest padlo ,gnoj i brak charakteru ! &&& ty sam jestes padlem ktory broni tych ktorzy okradaja jego kraj i wszystkie kraje wschodu ! jestes dupa marionetka slepy i glupi !

Gość vlex
a nawet jeśli politycznie to za co wygwizdać, za sukces terytorialny?? to może mam wychwalać ukraińców co się obronić nie potrafią :classic_cool: o nie spedalona szkopska unio nie ma mowy

Gość gość
No tak, a Rosjanie to byli dla nas tacy mili. Kiedy? Podczas rozbiorów, Katynia, czy wywózek na Sybir? Ruskie szmaty jeszcze nam prezydenta zabili, a teraz chcą podbić państwa sąsiednie. Polska może być następna. A do tej, co jest z Putina dumna - zjeżdżaj do Rosji, Putin cię przyjmie z otwartymi ramionami.

Gość dobrze że nie jestem Rosjanką
vlex - To podpowiedz Ukraińcom jak się mają bronić, skoro jesteś taki mądry. Masz jakiś pomysł? Taki, który nie sprowokowałby Putina do wysłania na Ukrainę wojsk, które już wycofał, mimo że nie wycofał, a nawet ich tam nie wprowadził.

Gość gość
Rosjanie to tępaki. Wystarczy obejrzeć filmiki i zdjęcia, w których ''godnie reprezentują swój kraj'' :D Widać, że debile są z siebie dumni, a kompromitują swój kraj na cały świat :D

Gość gość
ja wiem owszem my wszyscy to pamietamy ! a najbardziej ostatnie wydarzenia Smolensk ale ....w tym przypadku co to ma wspolnego z tymi ludzmi ktorzy spiewaja ? nie nawidze Rosjan za zamach na naszego prezydenta ale jeszcze bardziej rzad PO bo mial w tym swoj udzial ! to hanba dla naszego narodu !

Gość gość
a co nas k*****a Ukraina obchodzi ?! czy z was ktos sie zastanowil gdzie byla Ukraina jak nasi gineli na ulicach ? Co wy tacy przejeci kims kto naszego narodu nienawidzi? Zapomnieliscie jak na Ukrainie zabronili jezyka Polskiego? Jestescie az tak debilni ?