Gość Agniecha741 Napisano Maj 10, 2014 Dzień dobry, jestem Agnieszka i potrzebuję porady jak szybciej zajść w ciązę:) Rocznikowo mam 40 lat, mężowi natomiast w lipcu stuknie 43 rok życia. Mamy już prawie 14letnią córkę. O drugiego dzidziusia staramy się praktycznie od listopada 2013 roku. Zdecydowaliśmy się na kolejne dziecko tak późno ze względu na naszą traumę. 2 lata po urodzeniu córki zaszłam w ciążę lecz poroniłam bobaska, i do tej pory z mężem się zbieraliśmy. Byłam pewna, że pójdzie szybko, niestety pomyliłam się. Poszłam nawet z małżonkiem na kontrolę moich jajeczek i jego plemników- podobno wszystko było w porządku, mało tego mogę się cieszyć wieloma gotowymi do zapłodnienia jajeczkami:) Ja nigdy nie paliłam i jestem totalną absynentką, mąż pije sporadycznie i przestał palić kiedy zadecydowaliśmy starać się o potomka. Jestem na zdrowej diecie, aktywna fizycznie, od grudnia biorę kwas foliowy... Mimo to miesiączka pojawia się nieustanie co miesiąc, a ja tracę nadzieję na drugie dziecko:( Proszę pomóżcie, tak bardzo zależy nam na zostaniu rodzicami, a naszej córeczce na rodzeństwu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach