Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Agniecha741

Ciąża 40latki

Polecane posty

Gość Agniecha741

Dzień dobry, jestem Agnieszka i potrzebuję porady jak szybciej zajść w ciązę:) Rocznikowo mam 40 lat, mężowi natomiast w lipcu stuknie 43 rok życia. Mamy już prawie 14letnią córkę. O drugiego dzidziusia staramy się praktycznie od listopada 2013 roku. Zdecydowaliśmy się na kolejne dziecko tak późno ze względu na naszą traumę. 2 lata po urodzeniu córki zaszłam w ciążę lecz poroniłam bobaska, i do tej pory z mężem się zbieraliśmy. Byłam pewna, że pójdzie szybko, niestety pomyliłam się. Poszłam nawet z małżonkiem na kontrolę moich jajeczek i jego plemników- podobno wszystko było w porządku, mało tego mogę się cieszyć wieloma gotowymi do zapłodnienia jajeczkami:) Ja nigdy nie paliłam i jestem totalną absynentką, mąż pije sporadycznie i przestał palić kiedy zadecydowaliśmy starać się o potomka. Jestem na zdrowej diecie, aktywna fizycznie, od grudnia biorę kwas foliowy... Mimo to miesiączka pojawia się nieustanie co miesiąc, a ja tracę nadzieję na drugie dziecko:( Proszę pomóżcie, tak bardzo zależy nam na zostaniu rodzicami, a naszej córeczce na rodzeństwu:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować