Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria111222

Ile kosztuje tatuaż?

Polecane posty

Gość daria111222

Witam! Chciałabym sobie zrobic tatuaż na 4 palcu ma być to literka? Kto wie ile by takie coś kosztowało? :)

studia mają swoje minimalne stawki, więc coś koło 30-50 zł Ci policzą.

Gość daria111222
o świetnie :) myślę że to rozsądna cena...

Gość gość
Nie warto. Naskórek na palcach bardzo szybko się ściera i tatuaż szybko będzie wyglądał nieładnie (rozmazuje się) i wymagał poprawek, które kosztują. Lepiej zrób na przegubie/nadgarstku - będziesz mieć na całe życie. W 100 zł powinnaś się zmieścić.

Gość gość
Chcesz się trwale oszpecic i jeszcze za to zapłacić ?

najprawdopodobniej zejdzie bardzo szybko i będziesz musiała kilka razy poprawiać.

Gość daria111222
tak chcę! :)

Gość daria111222
zejdzie bardzo szybko?? czyli po jakim czasie?

praktycznie w okresie gojenia większość tuszu zejdzie. To delikatna skóra która cały czas się o coś ociera i dość mocno poci. Może będziesz miała szczęście i zostanie, ale z zasady te tatuaże szybko się ścierają i wyglądają jak rozlane plamy.

Gość gość
Zmieścisz się w stówie, ale licz się z kosztami poprawek. W tym miejscu prawie na pewno będą konieczne.

bazienka - z tych co widziałam wszystkie złaziły i do tego strasznie nierówno. Dwie/trzy poprawki zazwyczaj były wymagane.

Gość daria111222
dzięki Wam bardzo :) bazienka- bardzo boli?

Gość daria111222
dzięki bardzo Wam za pomoc :) bazienka- bardzo boli?

Gość gość
Oczywiście, że nie boli aż tak bardzo, bo samo tatuowanie tego trwa względnie krótko. Ale jeśli to Twój pierwszy tatuaż to tym bardziej odradzam to miejsce, bo będziesz po prostu niezadowolona z efektu.

Gość daria111222
czemu mam być niezadowolona z efektu??? moja koleżanka ma w tym miejscu i wygląda genialnie jakie proponujecie inne miejsca??

Gość gość
Tak jak piszemy - duże ryzyko powikłań przy gojeniu (powikłań w sensie estetycznym) i po nim, a co za tym idzie konieczności poprawek, a co za tym idzie - dodatkowe koszty, które po zsumowaniu okażą się niewspółmierne do efektu. Lepszym miejscem jest: wierzch dłoni, jeśli już palce, to właśnie ich wierzch, przegub, nadgarstek, kostka, szyja/kark, obojczyk.

Gość daria111222
chcę miejsce nie zbyt widoczne i w miarę nie wielkie, żeby ta literka jakoś się komponowała z ciałem,a nie niezawistnie sobie była...

Gość gość
Palce u rąk są miejscem bardzo widocznym. Co do kompozycji/umiejscowienia możesz poradzić się tatuażysty w studiu, który zobaczy Twoje ciało, ma doświadczenie i coś poradzi lepiej niż my przez internet. I już nie bądźcie takie pipy z tym bólem :) Ile bazienka trwało to tatuowanie kostki palca? Duże tatuaże robi się po kilka i kilkanaście godzin i to jest naprawdę trudne do zniesienia. Parę wstrzyknięć da się wytrzymać.

Gość gość
To nie strasz koleżanki.