Gość Zajsoneczek20 Napisano Maj 10, 2014 Zacznę od początku ostatnią miesiączkę miałam 27 marca, kochałam się z moim narzeczonym w dni płodne, bez zabezpieczenia (seks przerywany). Miesiączkę powinnam dostać 27 kwietnia, więc spóźniła mi się 3 dni. Dodatkowo od 3 dni miałam bóle podbrzusza i kłucie jajników (jak podczas miesiączką). Dostałam miesiączkę, ale było ona krótsza i mniej bolesna. Trwała 4dni zazwyczaj jest to 6/7dni. Od wczoraj mam kłucie w lewym jajniku (nigdy wcześniej ich nie miałam, zdarzały się tylko podczas owulacji, ale były one niezauważalne, natomiast te były aż bolące). Dziś temperatura w pochwie 37,20st. Mam uderzenia gorąca i mogłabym cały czas spać. Zdarzają się również bóle podbrzusza jak podczas miesiączki. Trzy lata temu poroniłam samoistnie. Robiłam już 4 testy ciążowe wszystkie negatywne, dzisiaj robiłam ten czwarty. Co się dzieję? Czy wszystkie 4 testy mogły się mylić (robiłam je od dnia planowanej miesiączki)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach