Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

trudna relacja z facetem

Polecane posty

Gość gość

Witam Jak myslicie dlaczego facet w ktorym jestem zakochana utrudnia mi relacje z nim, tzn kiedys bylismy razem, pozniej on zakonczyl to wszystko, ale moje uczucia wzgledem niego byly chyba coraz mocniejsze, fakt faktem nie wie o tym do tej pory choc moze sie domyslac, ale przez okres ponad roku po rozstaniu robi mi caly czas jakies nadzieje, chce umawiac sie na wspolne wypady ze znajomymi i np dzwoni abym tez byla, np gdy jestesmy na imprezie caly czas chce ze mna sie bawic, tanczyc itd, mowi znajomym ze cos chcialby ze mna, a pozniej tak jakby wymiguje sie od tego... nie rozumiem takiego zachowania, czy on to robi nie swiadomie?? glupio jest mi wyznac co tak naprawde czuje bo nie chce wyjsc na jakas "frajerke" ostatnio nawet probowal mnie pocalowac ale w ostatniej chwili sie odsunelam..Czasem zachuwuje sie wobec mnie tak jakby mial mnie gleboko gdzies a czasem jest strasznie za mna, komplementy itdbylismy nawet umowieni na rozmowe ale on tak jakby zapomnial o tym - owszem spotkalismy sie ale tyle ze ze znajomymi.. Co moze powodowac takie zachowanie??

Gość onaUk
moze boi sie znowu rozstania..

Gość gość
czyli wychodzi na to ze nie jest pewny, tylko czego?

Gość gość
Byliscie kiedys razem, moze znowu chcialby sprobowac tylko nie jest pewny czy Ty tez chcesz, czy Wam wyjdzie, czy znowu sie rozstaniecie..