Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ależ mnie wkurza mój rzekomy adorator

Polecane posty

Gość gość

podrywa mnie od kilku miesięcy, a oczywiście jest żonaty i jeszcze ma do mnie pretensje, ze to ja sie nim bawię, bo odraczam w nieskończonosć seks czy wy to rozumiecie

Gość gość
oboje jesteśmy przed 40, mi brakuje seksu, ale widocznie ja więcej myślę o jego rodzinie niż on sam i jeszcze pogrywa ze mną, że się nim bawię

Gość gość
:)🖐️

Gość gość
z czego się cieszysz ja się nie mogę zdecydować, bo jego żona jest moją dobrą znajomą, mają 2 małych dzieci czy to ja jestem dziwna

Gość gość
ano jesteś dziwna i to bardzo. bo albo zdecyduj się na bycie szmatą i daj mu się w******* albo zerwij tę p*****ną znajomość. nie ma trzeciej możliwości. myślisz że jak mu dasz d**y za pół roku to będziesz porządna skoro wiesz że szmaciarz ma rodzinę i dzieci ale nie popuścisz mu szpary od razu tylko "odraczasz seks"?

Gość gość
wykropkowane wyrazy to kolejno: w'y'r'u'c'h'a'c, p'o'j'e'b'a'n'a, i d'u'p'y

Gość gość
to nie tak - on wie, że ja ciągle myślę o jego dzieciach i zonie i wprost mu powiedzuiałam, ze seksu z tego nie bedzie, a on i tak robi swoje i jeszcze ma pretensje

Gość gość
dziwna jestes, przestan sie z nim zadawac i po problemie

Gość gość
Wilczysko:)

Gość gość
poza tym ja 3 miesiące temu zakończyłam powazny 12 letni związek i psychicznie jest mi cięzko, nie chce też budowac niczego na krzywdzie innych, zresztą o jakim budowaniu mowa, chodzi o zwykły seks bez uczuć i jak widać nawet bez zrozumienia

Gość gość
ja sie z nim nie zadaję, to on nawiązuje kontakt, dzwoni codziennie, jak nie odbiore to wypisuje na maila całe wiązanki jaka to zła kobieta ze mnie, manipulantka całkiem kontaktu nie moge zerwać, bo znam jego zonę i pracuję z nią i siłą rzeczy czasem się widzimy i nie jest to ode mnie zależne

Gość gość
"trzy miesiące temu" zakończyłaś "poważny związek" i już kombinujesz jakby tu dać dupska żonatemu facetowi z dziećmi i nie wyjść na szmatę? normalnie SZACUN!!!!!!!!

Gość gość
jak nauczysz sie czytać ze zrozumieniem to wejdź jeszcze raz na ten temat

Gość gość
ja ci powiem jak z nim "zerwać kontakt". wyślij parę smsów które ci wypisuje jego żonie z własnym dopiskiem że nie masz ochoty na bzykanie się z jej mężem. no ale ty masz ochotę to i dlatego "nie możesz z nim zerwać kontaktu". :D

Gość gość
weź ty się obudz dziewczyno, jak sie widzicie przy jego zonie to chyba nie odwala takich akcji prawda? ja mówiłam o pozostałych kontaktach: nie odbieraj telefonu, nie odpisuj na maile, zero kontaktu, na odchodne możesz mu rzucić ze jak się nie uspokoi to pokazesz maile jego zonie, i po tym zrywasz kontakt

Gość gość
o czym tu w ogóle pisać. panna trzy miesiące temu "zakończyła poważny 12 letni związek" i już kombinuje jakby tu d******y. już nawet nieważne że to żonaty facet ale 3 miesiące temu ona jeszcze "kochała" jakiegoś innego gościa z którym była 12 lat.

Gość gość
To przestań się nim bawić, podziękuj wyraźnie i tyle. Facet ma pewnie problem, nie układa mu się z żoną i chce Ciebie. Nie umiesz powiedzieć wyraźnie dziękuję ? Daj mu poszukać innej, a od jego dzieci się odwal to nie twoje problemy.

Gość gość
p.o.p************iło was juz kompletnie ona sie nim bawi hahah póki co to on sie chce zabawić z nią, apotem ją kopnie w d**ę, bo pzreciez ma rodzinę

Gość gość
Prorok ? A kopnął cię w d**ę taki ?