Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KTO WYGRA EUROWIZJĘ WEDŁUG WAS?

Polecane posty

Gość female20
ja nawet tego gowna nie ogladam tylko pierwszy odcinek kawalek zobaczylam i od razu wiedzialam kto wygra. nie iwem e ludzie jeszcze sie ludza ze w telewizji cos normalnego bd.. od razu stawialam na baba/chlopa z broda albo ten zespol co mial takie duze oko z tylu na ekranie podczas wystepu, illuminati.

Gość gość
On jako chłopak jest bardzo ładny,gorzej wygląda jako Concita. Podziwiam go za odwagę i walkę.Wygrał,a ktoś głosował na nią.

Gość kurwa_dość
Jaką odwagę? Jaką??? To ie jest żadna odwaga :/

Gość gość
Właśnie kur.........fffa dość nietolerancji,takich zapyziałych bab jak ty.Kompletnie nie zrozumiałaś przesłania.Ubrany jak kobieta,ale z brodą.Czyli wolność dla inności.Tak i nie zatrzymasz tego,bo takich ludzi jest multum.

Gość female20
przeciez to wszystko juz dawno jest ustawione i na biezaco jestesmy w temacie gender i mamy piekne widowisko. dokąd swiat zmierza? a dziec***atrza..

Gość kurwa_dość
Deklu ja nie nie mam zamiaru niczego zatrzymywać. Wygrał bo jest drag queen z brodą i już. Przecież tylko wokół tego to się kręciło. Ot, taka hipokryzja. Za jakiś czas pojawi się kolejny przebieraniec.

Gość gość
Nie,nie jest odwagą tak się ubrać,jak kobieta a jednocześnie ieć brodę?Wystawił się przecież na pośmiewisko,czyż nie??????? A jednak,już nie.

Gość female20
probujecie mi powiedziec ze anormalnosc jest normalnoscia chyba i jeszcze tv to promuje..

Gość kurwa_dość
Przecież z góry było wiadomo, że on wygra.Jak zobaczyłam na YT jaką piosenkę Austria wystawiła wiedziałam o tym. Polecam obejrzeć teledysk jak ta istota śpiewa w wannie. Liczyłam, że może ta Holandia się przeciśnie, ale wygrała "tolerancja", która niedługo Wam wszystkim się odbije jak to normalni ludzie będą mniejszością .

Gość gość
Nie deklówo,odpłacam pięknym za nadobne bo już wyzywasz.Nie wygrał tylko dlatego że jest draq queen,zresztą nie jest.Wygrał bo poza tym że dobrze śpiewał to to miało być przesłanie.I faktycznie ludzie to zrozumieli.Ty jednak nie

Gość female20
popieram cie dokladnietak bedzie i mniejszosci bd miec wieksze prawa i bd lepiej uprzywilejowani

Gość kurwa_dość
Przesłanie ? Człowieku rozgłos, a nie przesłanie. To jest chore, obrzydliwe i nienormalne. Świat zmierza ku upadkowi.

Gość female20
wy nawet nie wiecie jak nazwac baba czy chlop z broda. ale tolerancja

Gość gość
Normalni ?to znaczy jacy?udający normalnych,chodzących na msze co niedziela,a potem napierttalających żonę i dziecko.kradnących i c***j wie co jeszcze.to jest normalność dla was.

Gość female20
dokladnie jesli promuje sie w tv emitowane na szeroka skale takie dewiacje to ciekawe co bedzie dalej. gender

Gość kurwa_dość
female20 to się dzieje już. Pary homo będą miały pierwszeństwo w ośrodkach adopcyjnych, w przedszkolach, żłobkach. Może nawet jakieś zasiłeczki dadzą - w końcu rząd musi być tolerancyjny. Cholera to ma być równość?

Gość female20
normalny = nie gender, kobieta to kobieta, rodzaj zenski mezczyzna to mezczyzna, rodzaj meski. a baba/chlop to jaki rodzaj? nijaki?

Gość gość
Może poczytaj sobie o nim,a potem gadaj.Jaki rozgłos?Za kulisami a potem na scenie był jego ojciec i bardzo go wspierał,bo wie co przeszedł.On na YT dawnoma kanał modowy .Dlatego że jest trochę znany,wystąpił z taką piosenką.Jej przesłanie to"wszyscy jesteśmy równi"pojęłaś???

Gość kurwa_dość
11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Normalni ?to znaczy jacy?udający normalnych,chodzących na msze co niedziela,a potem napierttalających żonę i dziecko.kradnących i c***j wie co jeszcze.to jest normalność dla was. xxxxxx Mylisz się :). Ja jestem bezwyznaniowa, w ubiegłym roku wystąpiłam z kościoła katolickiego. Nie mam nic przeciwko odmienności. Niestety nastają takie czasy, że niedługo normalne rodziny staną się mniejszością. Już teraz jesteśmy gorsi. Wygrała Conchita - nie za piosenkę, za głos. Za "przesłanie".

Gość kurwa_dość
Nie jesteśmy równi i nie będziemy. Mniejszości mają więcej przywilejów.

Gość female20
gosc no widzisz nie wiesz jak nazwac najpierw on potem ona.

Gość gość
Wy wolelibyście żeby Europa go ukamieniowała i wyśmiała.To by wam pasowało i było by zgodne z tym co chcecie,A tu Zonk.Wygrał/a i to jaką przewagą.Po uja wy w tej Unii jesteście?

Gość gość
Jako dziewczyna czuję się zbulwersowana i pełna obaw, że to właśnie będzie ideał kobiecego piękna w Europie.

Gość gość
On deklaruje się że jest mężczyzną,poczytaj.

Gość female20
nie chodzi o zadne wysmianie tylko po co go/ja promowac? i to za przeslanie wygrana... nie no wgl nie wiem mam wrazenie ze ludziom brakuje juz dystansu i polecam mniej tv ogladac i zaczac czytac wiecej i myslec glowa a nie faktami na tvn.

Gość gość
Aha czyli jesteśm w Unii żeby rządziły takie cudaki?

Gość gość
Niestety,takie czasy mamy,czasy zmian.Mi on nie przeszkadza,wręcz podziwiam go za tę robotę którą zrobił.A wyglądał jak piękna,zadbana kobieta z zarostem;)

Gość gość
Może czas skończyć z innymi cudakami.Jestem za wolnością,szczególnie że on nikomu krzywdy nie robi.A dobrze powiedział na końcu"nie zatrzymacie tej fali"

Gość gość
Niech sobie oni żyją jak chcą, ale po co takie epatowanie takiego czegoś? Po co promocja? Potem dzieci mają problem i czują się zagubione.

Gość gość
a mi sie podobala nasza cleo i nasze dziewczyny.brawo to byl naprawde fajny wystep ...nareszcie pokaz czaderski i na luzie!!!!