Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki lek na mocny wodnisty katar dla 2 latki?

Polecane posty

Gość gość

Bez recepty. Meczy mi sie dziecko.

Gość gość
Wodnisty ale alergiczny??? Czy przeziębieniowy?? Kup sól morską w aerozolu lub euphorbium compositum. Jeśli nie alergia to inhalacje na noc albo z soli boheńskiem albo olejkiem olbas ale delikatnie...witamina c i tyle...

Gość gość
Nie wiem czy alergiczny, ale dalam clemastin na alergie i zero poprawy. A z nosa leci jak z kranu, noc wycieta z zyciorysu...

Gość gość
Wodnisty to chyba lepszy niż gęsty zatykający ,trzeba psikać wodą morską dobre jest też euphorbium można robić inhalacje z soli fizjologicznej albo z mgiełki zabłockiej no i dmuchać nos albo odciągać aspiratorem ,ale taki wodnisty katar to może być alergiczny . Ja to robię mieszankę z mięty ,rumianku i tymianku tylko z ziół sypkich nie w torebkach ekspresowych ,gotuje w garnku po jednej dużej łyżce i takie parujące stawiam na stoliku w pokoju dziecka ,rewelacyjne pomaga oddychać nawet lepsze niż olbas bo nie pachnie tak intensywnie . Dużo pić soku pomarańczowego ,podawać wit c ,wapna nie podawać w razie gdybyś miała ochotę bo zagęszcza wydzielina a ona może opadać na ostrzela .

Gość gość
Odstawić mleko krowie i zobaczyć jaki efekt.

Gość gość
Nasivin dla dzieci, bez recepty, nas sie sprawdza