Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile wytrzyma alkoholik?

Polecane posty

Gość gość

hej, czy znacie jakiegoś alkoholika ? chciałabym się dowiedzieć, czy choruje na jakieś choroby charakterystyczne dla alkoholików itd mój ojciec "pije" ponad 10 lat, już 3 razy siedział w wiezieniu za znecanie sie nad rodzina, teraz znowu to robi wiem, że to moze zabrzmiec dziwnie, ale najlepiej gdyby umarł, takie jest moje marzenie. Pije 10 lat bardzo dużo, w ciągu ostatniego tygodnia wypił z 6 litrów wódki, a nic się nie dzieje z jego zdrowiem. Czytam dużo na temat chorób spowodowanych przez alkohol i nie wierze, co czytam, bo jemu nic sie nie dzieje. Kilka lat temu pluł krwią, wylądował w szpitalu, jego wątroba nie pracowała przez dobę, niestety go uratowali, a teraz na nic nie choruje. Ile taki alkoholik może wytrzymaC?

Gość gość
Nie wiem. Mój ojciec pije ponad 40 lat. Do lekarzy nie chodzi wcale. Wygląda jak okaz zdrowia. Praktycznie codziennie jakiś alkhol od ponad 40 lat, 2-3 razy w tygoniu kompletnie n******* a nie choruje na nic. On chyba jest jakimś cyborgiem i wątrobę ma z tytanu.

Gość alibabkaiczter
Alego szlag nie trafia

Gość gość
Są ludzie, którzy ciągną tak kilkadziesiąt lat, więc na pomoc boską bym nie liczyla. Jeśli się nad Wami znęca wezwijcie policję - niech idzie siedzieć czwarty raz.