Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem wściekła na miejsce pracy

Polecane posty

Gość gość

Pracuję w firmie która jest spółką akcyjną i mam najwyższe wykształcenie ze wszystkich. Skończyłam technikum ekonomiczne w specjalizacji rachunkowość i finanse, oprócz tego ukończyłam szkołę policealną na kierunku technik administracji i prawo, mam też podyplomowe zarządzanie zasobami ludzkimi i co? ja tam mam najniższe stanowisko - wyższe stanowisko ma dziowła bez matury po ogólniaku, czyli ma wykształcenie podstawowe - drugi chłopak po liceum bez matury, czyli ma wykształcenie podstawowe - trzeci chłopak po studiach humanistycznych, czyli ma wykształcenie tylko średnie bo ma sam licencjat a ja??? przynieść, podaj, pozamiataj jak głupia c**a.

Gość gość
Jestes sekretarką? Ile zarabiasz?

Gość gość
1400 netto :(

Gość gość
Licencjat to jest wyksztalcenie wyzsze zawodowe... nie srednie.

Gość gość
A dwa dzisiaj trzeba sie umiec sprzedac mowiac brzydko, a wyksztalcenie moze pomoc, ale nie jest wszystkim. Licza sie Twoje faktyczne umiejetnosci i to jak nimi zarzadzasz.

Gość gość
Ja skończyłam jednolite studia kończące się tytułem magistra!!! to raz, dwa kierunek humanistyczny kulturoznawstwo jest wyżej ceniony niż prawo????

Gość gość
Zainwestuj w jezyki albo zrob magistra

Matura ( łac. maturus 'dojrzały') – egzamin z materiału objętego programem nauczania (podstawą programową) wybranych przedmiotów na poziomie szkoły średniej. Absolwenci szkół średnich nie mają obowiązku przystąpienia do egzaminu, lecz świadectwo jego zdania wymagane jest od kandydatów na wyższe uczelnie. Odpowiednio wysoki wynik egzaminu maturalnego jest jedynym kryterium podczas naboru na wiele kierunków studiów wyższych. Matura nie jest jednak dokumentem poświadczającym wykształcenie średnie – tę funkcję pełni świadectwo ukończenia szkoły średniej. W Polsce za przeprowadzenie egzaminu odpowiedzialna jest Centralna Komisja Egzaminacyjna, której podlegają Okręgowe Komisje Egzaminacyjne zajmujące się przygotowaniem i przeprowadzeniem matury w danym regionie Polski x według tego MAJĄ WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE

Gość gość
A prawo to niby jakie jest? Poza tym nie wierzę, że po pięciu latach studiów prawniczych i paru latach pracy w innej branży cokolwiek pamiętasz z np. rachunkowości finansowej, gdzie sto razy zmieniły sie przepisy - więc co za różnica że kiedyś umiałaś?

Gość gość
Autorko oni akurat mają wykształcenie średnie a nie podstawowe. Matura to jest osobny dokument który upoważnia do startowania na studia. Nie podchodząc do matury kończąc ogólniak uzyskujesz wykształcenie średnie. Aż dziw że ukończyłaś policealne studium Administracji i prawa skoro takich podstawowych rzeczy nie wiesz :)

Gość gość
to prowo