Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaczynam wierzyć w spisek Illuminatów!

Polecane posty

Gość gość

Oni wszyscy robia nam wode z mozgu! nie widzicie tego?

Gość female20
to juz sie dzieje od bardzo dawna i swiat jest na ich zasadach ale nie calkowicie, choc wszystko idzie w tym kierunku niestety

Gość gość
Cos w tym jest.Ktos tym wszystkim steruje ze swiat idzie w kierunku ze normalne staje sie nienormalne i na odwrot.

Gość female20
zgadza sie i mowil o tym dokladnie takimi slowami, niezyjacy J.F Kennedy.

Gość gość
a slyszeliscie o grupie Bildenberg,w latach 60 ubieglego wieku zaplanowala powstanie Uni Europejskiej,naleza do niej politycy z balego swiata.Z Polski byly minister Rostowski,spotykaja sie potajemnie i omawiaja losy ludzkosci.Miejsce spotkan otoczone jest kordonem policji,i stazy.ostatnie spotkanie bylo latem w tamtym roku w Londynie

Gość gość
No bardzo potajemnie się spotykają, skoro ty wiesz o miejscu i czasie tego spotkania. :D:D:D

Gość gość
Tylko ze zadne media o tym nie wspominaly !- kto chcial to,sobie wygooglowal nie tajemnica ale w mediach ciszaaaaa

Gość gość
A jak mają wspominać o rzeczach istniejących tylko w twojej wyobraźni? :D

Gość gość
gość A jak mają wspominać o rzeczach istniejących tylko w twojej wyobraźni? smiech.gif x x ale z ciebie kretyn nie osmieszaj się

Gość gość
Ależ merytoryczna dyskusja. Jak braknie argumentów to zaczynamy wyzywać przeciwnika?

Ufff. Spisek musi trwac co najmniej kilkaset lat i miec bogata historie oraz byc oczywisty i medialnie nazwany zebyscie w niego uwierzyli. Zastanawiam sie jak nazywa sie spisek, dzieki któremu idioci nie dosc ze zyja to powodzi im sie jak nigdy wcześniej:o

Gość gość
A czy nie był na tym spotkaniu też yyy jak mu tam.. Olechowski?

Gość gość
"Zastanawiam sie jak nazywa sie spisek, dzieki któremu idioci nie dosc ze zyja to powodzi im sie jak nigdy wcześnie" POLITYKA

Ty od olechowskiego. korupcjiA w polskiej piłce to tez wg ciebie teoria spiskowa i tez chcesz powymieniac sie argumentami? A moze chcesz mi udowodnic ze sekretarz pzpr wierzył w socjalizm?

Gość gość
Ludzie wierzący w te wszystkie międzynarodowe spiski z reguły mają osobowośc***aranoiczne i nie potrafią logicznie wiązać faktów ani obiektywnie patrzeć na rzeczywistość. Łatwiej im wytłumaczyc sobie niektóre zjawiska socjologiczne i polityczne, jakimiś spiskami niż jako konsekwencję ciągu przyczynowo-skutkową. :D:D:D

Albo najlepiej ze przestepczosc zorganizowana to wymysł paranoikow? Swoja droga samo przekonywanie kogos do czegos czego nie ma jest spiskiem wiec sobie wsadź swoja wielkopańska ironie i sarkazm w d**e a poźniej tak obciazony wskocz do jakiegos szamba. Nje powinienes odczuc zbytniej roznicy w jakosci zycia

Weź k***a sie zamknij i s********j stad bo nie zdazylem sie napic kawy a ty mi juz cisnienie podniosles:o

Gość gość
Ja pytałam się o Olechowskiego ale w kontekście spotkań tej grupy Bildenberg czy jak tam się ona nazywa a nie żadnych Illuminatów :o

Gość gość
Kafe radzi... jak sie nazywa spisek nie wiemy, ale przywódcę mamy właśnie na talrzu, a imię jego FANFARY sherekhan FANFARY... zamach zdechł :D

Osobowosc***aranoiczne. Ty w ogóle wiesz o czym piszesz czy masz pamiec fotograficzna niestety nie zwiazana neuronalnie z twoja "inteligencja"?

Gość gość
11.05.14 [zgłoś do usunięcia] ShereKhan Weź k***a sie zamknij i s********j stad bo nie zdazylem sie napic kawy a ty mi juz cisnienie podnioslespechowiec.gif x He he he, no i widzisz, zaoszczędzisz sobie na kawie. Podnoszenie ciśnienia na tym forum to moja specjalność :)

O k****. Mamy wieszcza. Wieszczy nam wiare w powszechnosc ludzkiej dobroci i transparentnosc porownywalna jedynie do ekschibicjonizmu starych onanistow w plaszczach szwedajacych sie po dworcach. Tak samo jak zachowania paranoiczne skłonnosci do tzw spisku mamy zapisane w genach i sa one naturalne wiec nie wiem o co walczysz ale chyba o tytuł mgr psychologii po przedszkolu

Gość gość
11.05.14 [zgłoś do usunięcia] ShereKhan Osobowosc***aranoiczne. Ty w ogóle wiesz o czym piszesz czy masz pamiec fotograficzna niestety nie zwiazana neuronalnie z twoja "inteligencja"? x He he he, uderz w stół.:D:D:D [osobowość paranoidalna] Jak wiesz, że czytanie i pisanie na tym forum bardzo szkodzi Ci na zdrowi, po co tu wchodzisz?

Gość gość
do usług waszmości... mam odczytać przyszłość z fusów waszmości herbaty czy może waszmość poświęci kilka dziewic (wiem, że towar nader rzadki, ale ciężkie czasy wymagają wyjątkowych kroków!)

Nie twoj zakichany interes. Mam swoje powody. Dobra nie chce mi sie podszywac pod ciebie w celu osmieszenia cie bo sam robisz to najlepiej. Na razie

Gość gość
he he he podszyć się pod "gość" to dopiero wyczyn :D:D:D jak chciałbyś tego dokonać, tygrysku ???

Jak. Mi wytlumaczysz roznice chociazby gramatyczna pomiedzy osobowoscia paranoidalna a paranoiczna to zastanowie sie nad podpisaniem wyroku na ciebie ktory mam gdzies sporzadzony w kilku wersjach na wszelki wypadek;)

Gość gość
a bo ja wiem? najpierw pogłaszczę pod bródką, potem przejdę do miejsc srategicznych a na koniec zajmę bazę i całą resztę :D

Gość gość
osobowość paranoidalna to ja, paranoiczna to ty, różnice masz jak na dłoni bo się znamy nie od dziś (Miś uszatek, miś) a twoja przypadłość je dodatkowo uwidacznia. Powodzenia. Też pióro zawisło nad podpisem.