Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ten sam typ urody jakLatynoski

Smiejecie sie z KOBIETY Z BRODA przeciez ona wyglada jak wiekszosc LATYNOSEK

Polecane posty

Gość gość
POLACY wysmiewaja czyjes wady,jak ktos inaczej wyglada itp...to ma byc tolerancja..prosze cie.oni chca uchodzic za tolerancyjnych ,ale takimi nie sa ;) taka prawda

Gość gość
Zawsze byłam osobą bardzo tolerancyjną , nie przeszkadzali mi nigdy transwestyci, ani geje, ani jakiekolwiek inne odmienności. Jednakże patrząc na drag quinn Conchitę, czuję ..po prostu obrzydzenie. Oglądam właśnie jego występ w eurowizji na Yt, i mimo szczerych chęci nie umiem sie tam doszukać jakiegokolwiek piękna -wizualnie mnie to odstręcza . Jego glos mi się podoba, ale cała reszta -nie.

Gość gość
Nigdy by mi nawet do glowy nie przyszlo wysmiewac kogokolwiek ale image faceta o imieniu Conchita, jest mega mega żałosny. On wygląd po prostu obleśnie z tą ohydną brodą-fuuuuj.Co mam kłamać zeby bylo poprawnie politycznie,bo gender jest w modzie? I trzeba na sile to zachwalać? Jeszcze zeby to byl tylko perfomance i na tym koniec, to ok, ale najgorsze bylo zobaczyć to jak ten koleś sie mizdrzy do kamery, udaje panienkę w wywiadzie,naśladuje kobiece (takie pindziowate w sumie, bardzo sztuczne-ruchy)no masakra po prostu :O Gdyby tylko mial makijaż i spiewal, -to spoko. Ale po jaki h...piszczy wysokim falsetem w wywiadzie? Kurna czy nie może mówić normalnie? Nie podoba mi sie ta jego sztuczność i pindrzenie.Dla mnie dno i metr mulu.

Gość gość
spojrzcie na sibie najpierw..bo innym wasz wyglad zachowanie tez sie moze nie podobac ;)

Gość gość
ale wlosi dali nam duzo punktow ,a to tylko dlatego ze to zboczency ;)

Gość gość
:)

Gość gość
czy wy ja osobiscie znacie?

Gość gość
To coś, samo nie wie czym jest :P

Gość gość
biedny człowiek z zaburzoną osobowością, może znajdzie dobrego lekarza, który pomoże mu się pozbierać dawniej tacy byli pokazywani w jakichś cyrkowych budach a teraz robi się im reklamę i są celebrytami świat dziczeje

Gość gość
Oj tam, kobieta z brodą to oklepany temat, w XIX wieku pokazywali takie w cyrku dziwadła, razem z trójgłowym psem, żonglerem-karłem, siłaczem-babą, a stara cyganka wróżyła gawiedzi z kart.. No i gdzie tu sensacja? ;-) a Konczita Kiełbasa to taki sam model baby jak np. Marit Bjergen, tyle ,że tamta nie śpiewa. Chyba że przy goleniu :-P

Gość gość
wygrała czy wygrał bo zasłużył/a ale wygląda ohydnie koszmar

Gość gość
Piękna bródka. Jak u Kozuchity Capity Wurst ;-) no i ten make up, Konczita to powalający kobiet ;-)

Gość gość
on jest Drag queen czyli facet ktury przebrał sie za kobiete widac ze mozna wam wcisnac kazda glupote bo nie sprawdzacie

Gość gość
witamy w naszym "katolickim " kraju":D ,gdzie co drugi Polak gotowy jest wydrapać oko innemu,bo przeciez inaczej wygląda,albo (nie daj boże!!!!) lepiej mu sie powodzi :D:D:D

Gość gość
amen:D

Gość gość
kazdy bedzie sie teraz zapierac jaki to on jest tolerancyjny, z kielbasa pione by sobie przybil, gdyby spotkal go na ulicy, a z dwuglowa kobieta chetnie by sie ozenil. Ale jakby przyszlo co do czego, zderzenie z rzeczywistoscia to na bank pierwsza reakcja bylby smiech, strach, szok i co jeszcze popadnie, a potem 5 dni komentowania. Nie ma ludzi tolerancyjnych, coniektorym moze sie tak wydawac, bo mysla, ze np gej im nie przeszkadza, ale nie uwzgledniaja w tej swojej "tolerancyjnosci" niecheci do np rosjan, dresiarzy, kiboli itd. I niby jakie inne kraje sa tolerancyjne? Nie ma takich, zgrywaja takie ale takimi nie sa. Najlepsze przyklady to traktowanie z gory no polakow na emigracji. Albo nawet glupie oburzenie na eurowizji cyckami polek, czysta hipokryzja, bo kazdy facet lubi cycki, kazda kobieta ma cycki, w kazdym klipie sa gole d**y i cycki, ale nagle wszystkim przeszkadza na wystepie para piersi w dekolcie haha. A fakt, ze za granica nikt nie komentuje np ubioru czy czyjejs fryzury nie wywodzi sie z tolerancji, tylko z tego, ze dla nich poprzebierani ludzie to norma, od dziecka widza takich na ulicach i stad ich obojetnosc jak spotaja na ulicy, a nie z ich tolerancji. Gdyby w Polsce tez od 20 lat biegaly malpy z kolorowymi wlosami to dzis tez na nikom nie zrobiloby to wrazenia, wiec mozna by mowic, ze polacy sa tolerancyjni

Gość gość
Widok tej baby z broda napawa mnie obrzydzeniem.Nie oglądam tego, bo zaraz z rzygam się! Zboczone społeczeństwo mamy!

Gość gość
kazdy glupi wie, ze kielbasa wygral tylko z powodu wygladu i odmiennosci. Wiec teraz pytanie- skoro inne kraje/ europa jest taka tolerancyjna, to dlaczego tak usilnie dazono, a w zasadzie kazdy z gory juz wiedzial, ze wlasnie on wygra? I skad komentarze, ze gdyby on nie wygral, to padloby posadzenie, ze europa jest nietolerancyjna, wiec musieli go wybrac? Jego wygrana zatem to tylko pokazowka, zeby udowodnic na sile, ze jest tolerancyjna, ale ktos kto jest niewinny przeciez nie musi niczego na sile udowadniac, wiec co? :D:D:D

Gość gość
fajna jest mi sie podoba jej glos.

Gość gość
przeciez POLACY to dzicz..

Gość gość
ona fajna jest!