Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POLONIA wANGLI nie glosowala

POLACY za granica nie glosuja na POLSKE tacy PATRIOCI z nich

Polecane posty

Gość POLONIA wANGLI nie glosowala

nie glosowali na polske ...polonia w Angli w ogole...tacy z nich patrioci..a sms tylko 0,20 centow kosztowal...

Gość gość
bo maja gdzies,nie zalezy im..

Gość gość
Jezu... Przecież w Anglii i Irlandii zajęliśmy 1 miejsce. To jury spaprało nam głosy.

Gość gość
tak jasne ,ale zeby ani jednego punktu nie bylo z Angli.. dla Polski..

Gość gość
W Norwegii w glosowaniu widzow tez mielismy I miejsce.Ale nie mysle ze to tylko glosy poloni pomogly ze w glosowaniach telefonicznych w wielu krajach bylo I miejsce.Mysle ze sa jeszcze w Europie mezczyzni ktorzy wola jak kobieta ma cycki a nie brode :-O.

Gość gość
Bo tu żadnej kobiety z brodą nie było tylko facet zbok zrobiony na kobietę.

Gość gość
Trzeba było pedałów wysłać z tęczą to byłoby pierwsze miejsce w tej zdegenerowanej Europie. Wynik to jedna wielka komedia.

Gość gość
gość Byliśmy 5 wg. widzów! Byliśmy 5 wg. widzów!: Brak punktów z UK czy Irlandii to wynik mieszanego głosowania jury-widzowie. I tak w UK jurorzy sklasyfikowali nas na 25 miejscu zaś publiczność na 1 miejscu, w Irlandii jury sklasyfikowało nas na 26 miejscu zaś widzowie na 1. Wyniki dostępne na eurovision.tv Dokładnie! W wielu krajach byliśmy w TOP głosów WIDZÓW tych państw! Żeby nie ustawkowe 5-osobowe jury z każdego kraju, które ma aż 50% mocy na wynik, to mielibyśmy 5 miejsce (!) w klasyfikacji i 162 punktów na koncie... Żenada to całe eurowizyjne g... SKANDAL 11.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Wejdźcie na str eurowizji i tam są wyniki jak glosowalo JURY a jak ludzie !! W uk i irlandi mielismy 1 miejsce w austri 3 ale co z tego skoro JURY dowalalo nam 25-26 miejsce !!wszystko zrobili aby nas zepchnąć

Gość gość
A KOGO OBCHODZI TO GOWNO, NIE zesrajcie się, pewnie polacy w anglii nawet nie wiedzieli że jest eurowizja bo mieli to w d***e

Gość gość
Owszem, nie głosowałam, bo nie podobało mi się to poniżające polskie kobiety widowisko. Zresztą z tego co wiem nie tylko mnie, zagraniczni znajomi też reagowali mieszanką śmiechu, politowania i zażenowania... To już naprawdę wolę Krasnoludkę niż coś co mnie sprowadza do piorącego gacie obiektu seksu.

Gość gość
Z Wykop.pl Miejsce Polski w poszczególnych krajach: . Irlandia - 1 miejsce Wielka Brytania -1 miejsce Ukraina -1 miejsce Norwegia - 1 miejsce Holandia - 2 miejsce Islandia - 2 miejsce Macedonia 3 miejsce Włochy - 3 miejsce Szwecja - 3 miejsce Austria 3 miejsce Niemcy - 3 miejsce Francja - 3 miejsce Belgia - 4 miejsce Litwa - 4 miejsce Białoruś - 5 miejsce Grecja - 5 miejsce Hiszpania - 6 miejsce Węgry 7 miejsce Szwajcaria - 7 miejsce Mołdawia - 8 miejsce Malta - 9 miejsce Dania - 10 miejsce Łotwa - 10 miejsce Czyli 23 z 37 państw, z czego jeszcze 2 nie było głosowania SMS uplasowało nas w TOP 10

Gość gość
Czyli ogólnie rzecz biorąc żenada i kompletna porażka, to chcesz powiedzieć, prawda?

Gość gość
Mieszkam za granica i nawet nie przyszlo mi do glowy zaglosowac na ten polski smietnik... Ten wystep to jakies nieporozumienie, jednym zdaniem...

Gość gość
te cała piosenke i donatana opisuje stary wierszyk: x rzęchu, rzęchu, chlastu, chlastu nie mam rączek jedenastu x oczywiście nie głosowalem bo nie moge pojąć jak takie g***o znalazło się w tv :-O Na razie jest w Polsce tylko jeden zespół co potrafi od czasu do czasu coś w miare fajnego zrobić - Enej i ew jakiś polski hip-hop też od czasu do czasu. Reszta to celebryci czyli - gufno

Gość gość
Czego ty sluchasz, człowieku? :O

Gość gość
dobrej muzy słucham, zdziwienie?:-D

Gość gość
Głosowalismy na Polske, bo swietna piosenka i piekne dziewczyny. Jury nas pokonalo. Polacy gratulacje , byliscie najlepsi.