Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcelina227

6 rano a Ja w pracy! Świat staną na głowie!

Polecane posty

Gość Marcelina227

Gnije na nocce w pracy i tak mnie naszło czemu tak sie dzieje ze kobiety tez musza pracować? Kiedys logicznym było ze mężczyzna musi zarobić na swoją żonę dom dzieci samochód wakacje a teraz niby równouprawnienie a jedyne co tak naprawdę sie dla nas zmieniło to to ze musimy tez zapeurdalac na utrzymanie domu!!! Ja sram na takie równouprawnienie.

Gość gość
Dlatego faceci niechca sie zenic ,bo zarobi na oplaty miche zupy i fajki. A babsko wymaga ,dziecko ma potrzeby. Dupa zbita!

Gość gość
Bo to jest tak . Kiedyś baba miała balię i tarę i musiała zap..... pranie ręcznie , teraz macie pralki , zmywarki , i w ch... innego sprzętu AGD to musicie w pracy zap.... żeby was całkiem tłuszcz nie zarósł :classic_cool:

Gość Marcelina227
Ach tam bzdury. Bo ze niby w domu sie nie pracuje. Zeby utrzymać dom na jakimś poziomie tez trzeba sie nazapieprzac a jaka to jest przepraszam sprawiedliwość ze oprócz etatu na którym nak****am 5 dni w tygodniu 2 nocki i pol niedzieli jednym ciągiem jeszcze mam w domu robic i moze jeszcze dziecko wychowywać! Durne feministki zachwiały porządkiem swiata!!! Bo nikt ich nie chciał ****** i wymyslaly p*****ly!!!

Gość gość
Rozumiem, że jesteś samotną matką? Wsóczuję, ale takie zawsze miały 2 czy 3 razy gorzej (5 razy gorzej przy 5 potomstwa to może nie, bo starsze dzieci już jednak szły do roboty).

Gość gość
Feminizm wymyślili mężczyźni (sic) . Pewnie po to żeby się głupich bab choć na kilka godzin z domu pozbyć :D

Gość gość
No to ja się bardzo cieszę, że wymyślili. Dzięki temu obsrane pieluchy należą się nam obojgu, tak samo jak plucie żarciem, wycie w nocy, i wszystko co poza tym do utrzymania rodziny i domu należy. A jakem baba szczerze oznajmiam, że wolę nockę w pracy (pracuję w organizacji transportu międzynarodowego) niz z ząbkującym dzieckiem :P Takie "przyjdemności" zdecydowanie wolę dzielić :P

Gość gość
Fajnie , tylko że żony tych co wymyślili miały niańki sprzątaczki i kucharki i w dupsku ryczące dzieciaki :O

Gość gość
A w czym problem, żebyscie wy wynajęli niańki i sprzątaczki ze wspólnych pieniędzy? To raz. A dwa, ruch feministyczny jak każdy rewolucyjny nie powstał wśród tych, którym było za dobrze, więc może ciut pomyślec trzeba dlaczego, i gdzie byś była, jakby go nie było?

Gość gość
Teraz nie ma wspólnych pieniędzy . Są żony i na życie (męża) :D

Gość gość
Kutfa, to ja w jakimś równoległym świecie żyję :D

Gość gość
gdybys znala ortografie i pisala "stanal" a nie "stana" to bys nie musiala tyrac od 6 rano :)

Gość gość
A jakbyś ty znał polskie znaki to w ogóle byłbyś prezesem wszystkich prezesów :D

Gość gość
Drogie panie :) CZEGO JESZCZE NIE WYMYŚLĄ FEMINISTKI? Musicie najlepiej same zrobić z nimi porządek. Ostatnio usłyszałem, że u nich rewizjonizm nastąpił i dopuszczają posiadanie dzieci. Najwidoczniej ten pasożyt szuka nowych żywicieli.

Gość gość
też uważam że oprócz kilku zasług feminizm zrobił kobietom tez wiele krzywd