Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj facet chce isc na komunie w dzinsach koszuli i trampkach

Polecane posty

Gość gość

To komunia mojej corki M. nie jest jej biologicznym ojcem ale wychowuje jak swoja.... kupil sobie eleganckie ciemne dziny koszule w paski i trampy kurka nie wydaje mi sie aby to byl najlepszy stroj na komunie pasierbicy!? Co myslicie? U mnie w rodzinie mezczyzni zawsze chodzili na talie uroczystości w garniturach czy to juz przezytek?

Gość mondeo
A czemu nie chce ubrac garnituru

Gość gość
ale jakas tradycja obowiazuje, na komunie w dżinach i trampkach ? później sie dziwić że islam się w Europie rozwija i w niektórych miastach zniesiono święta bożego narodzenia bo obrażają muzułmanów islam przetrwa a chrześcijaństwo i tradycja nie bo jakiś trep zakłada trampki do kościoła normalnie wstyd zero szacunku i mam 24 lata

Gość gość
Daj mu spokój Jest dorosły i nie rządź nim !

Gość gość
Jest niski i ma dosc duzy brzuch i twierdzi ze w garniturze bedzie wygldal smiesznie. Ja nie chce zeby mi siare narobil przed rodzina

Gość gość
On jest niski i ma brzuszek mowi ze w garniturze wyglda okropnie. Fakt kiedys jak w sklepie zarzucil marynarke na siebie to rzeczywiście wygladal nieszczesliwie.

Gość gość
jest karłem

Gość gość
Uważam że powinien założyć garnitur.W dżinsach zrobi siarę i Tobie i Twojej córce. Uroczystośc komuni to nie imieniny. Wszyscy będą w garniturach a on w swoim stroju będzie sie odróżniał od reszty a tym samym zwracał na siebie uwagę i przyciągał wzrok na swój duży brzuch.

Gość gość
Moze lepiej jak ubierze to co chce i wyglada jak człowiek niz maja sie z niego smiac bo bedzie wygladal jak pold**ek z za krzaka. Ile macie lat

Gość gość
28 on ma! Pierwszy raz spotykam si z facetem ktory nie chce garnituru zalozyc. Tak mysle to on mi wstydu narobi. Nie dosc ze przed moj rodzina to jscze przed rodzins mojego bylego!

Gość gość
Zeby Ci tylko wstydu nie narobił!

Gość gość
matko, ludzie troszę kompromisu, to podstawa związku. poproś go żeby załozył do tych dzinsów jakąs fajną marynarke, nie musi być typowo garniturowa, są teraz fajne mARYNARKI na luzie , takie bardziej młodzieżowe,buty tez można znależć na luzie ale nie trampki i nie adidasy

Gość gość
Dobrej jakości strój casual jest o niebo fajniejszy niż pseudoeleganckie garniaki z podrzędnych sklepów. Tylko trampki są tu nie na miejscu, lepiej byloby jakby dodal fajne zamszowe półbuty. Co więcej - taki facet z daleka wygląda na wyższą półkę niż masa w oklepanych garniturach.

Gość gość
gość Dobrej jakości strój casual jest o niebo fajniejszy niż pseudoeleganckie garniaki z podrzędnych sklepów. Tylko trampki są tu nie na miejscu, lepiej byloby jakby dodal fajne zamszowe półbuty. Co więcej - taki facet z daleka wygląda na wyższą półkę niż masa w oklepanych garniturach. własnie to miałam na myśli z tym kompromisem

Gość gość
Moim skromnym zdaniem koszula i dżinsy moga zostac ale trampki raczej nie.(moj facet na chrzcinach tak byl ubrany);)

Gość gość III _ ona
I tak faceci coraz rzadziej zakładają garnitury. Komunia to szczególna uroczystość i jako taka wymaga szczególnego stroju uczestników. Dżinsy takim strojem nie są i nie pasują do takiej uroczystości, tym bardziej trampki. :O Wcale Ci się nie dziwię, mi tez byłoby wstyd, gdyby mój facet tak się chciał ubrać. Co to jest kurczę, kompromis?! Tu nie ma miejsca na żaden kompromis! Czasem jest tak, że trzeba się podporządkować, nie zależnie od tego co kto by chciał. A może Ty też założysz dżinsy, trampki, T-shirt i włosy zwiążesz gumka recepturką, bo... tak Ci wygodnie. Po co się wysilać, na obiad podaj placki ziemniaczane, albo zamów pizzę. To nie ma znaczenia, że to nie jego córka. Bierze udział w tak ważnej uroczystości, więc niech stanie na wysokości zadania i założy garnitur, koszulę i krawat, albo spada. Ale bym się wściekła, jakby mój facet tak chciał zrobić.

Gość a czemu wzielas sobie
chlopa z brzuchem?

Gość gość
to noście sobie w taką pogodę garnitury ... jak w opakowaniu ... coś was kobitki pokreciło kto powiedział ze gajer musi być to tylko wasz wymysł ...

Gość gość
No nago niech z********a

Gość gość
Ciesz się ze w sandałach nie chce iść brzydkie paluchy na wierzchu i smierdzialo by tam

Gość gość
Kobieta idzie w przewiewnej sukience, a facet ma się grzać jak debil w garniturze, bo kobietom się tak podoba :D

Gość gość
Jezus chodził w sandałach z paluchami na wierzchu...

Gość gość
teksty o sandałach najlepsze :D

Gość gość
Ludzie temat zaczęty cztery lata już po komunii barany

Gość gość
No i Chrystus śmigał w sandałach a ksiądz Mateusz jeździ rowerem. Podobno Bogu jest obojętne co owce i barany noszą...

Gość kosia

bez przesady. Naprawdę nie może założyć garnituru na kilka godzin? Przecież to jednak jest uroczystość, a nie jakiś grill. Idźcie do salonu Roland Moda Męską i tam dobiorą mu odpowiedni garnitur. Nie tylko chodzi już o krój, ale przede wszystkim będzie dopasowany do jego sylwetki a przez to wygodny w noszeniu