Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanamamaaaaaaaa

Chce sie zabić.....

Polecane posty

Gość załamanamamaaaaaaaa

Tak po prostu, uciec, nie mam sił do walki.....do życia...

Gość gość
W nocy mialam to samo. A co sie stalo?

Gość ffuuuccckk
u mnie też......nie ma ostatnio dnia, żebym nie myślała o tym :O

Gość załamanamamaaaaaaaa
wszystko mnie już przerasta...samotne rodzicielstwo...brak perspektyw...samotne życie...praca za najniższą krajową.

Gość gość
ja tez tak mam ostatnio :-(

Gość załamanamamaaaaaaaa
od ponad tygodnia chodzę zdołowama...tak jeszcze nie miałam nigdy. Zawsze miałam jakieś załamania, ale to mijało po dwóch trzech dniach..teraz po prostu mam ochotę nałykać się wszystkich tabsów jakie mam w apteczce i zapić wódką z zamrażarki.... niech to wszystko trafi szlag...

Gość gość
Ja zostalam sama w ciazy a zle ja znosze, dookola same problemy i brakuje mi sil. MYslalam o podcieciu sobie zyl

Gość załamanamamaaaaaaaa
rozstałam się z facetem i okazało się tydzień później, że jestem w 3 msc ciąży...próbowaliśmy jeszcze to poukładać ale nie wyszło. od stycznia jestem sama z dzieckiem...nie daję rady...we wrześniu skończy dwa lata... mam duże wsparcie w rodzicach ale to mi nie pomaga... nie umiem już tak, brać od nich...nie takiego życia chciałam...nie takiego :(

Gość gość
zalamana- mam podobnie za niedlugo tez doswiadcze samotnego rodzicelstwa, jest mi ciezko i chyba mam ostatnio depresje :-(:-(

Gość gość
Autorko skad jestes?

Gość załamanamamaaaaaaaa
ze śląska...

Gość gość
Moze to ta pogoda? Jejku to wszystko przede mna. Teraz to tylko ciaza...

Gość załamanamamaaaaaaaa
dobrze, że dziś synek jest u taty...nie byłabym w stanie zajmować się nim dzisiaj.......... ;( :( :( jestem złą matką... :(

Gość gość
Przeciez nie jestescie skreslone, jestescie mlode, dzieci rosna, pojda do przedszkoka, szkoly, bedziecie miec wiecej czasu ze y lepszej pracy poszukac. Na pewno jeszcze spotkacie druga polowke. Mnie mama tez sama wychowywala i bylo to w czasach gdy panna z dzieckiem byla napietnowana, bylo bardzo ciezko, bo rodzina mamy nie wspierala tylko dolowala, przez nich mama z nikim sie nie zwiazala i byla sama. Jak mialam 5 lat to probowala sie otruc ale ja odratowali. Nie robcie tego swoim dzieciom. Teraz juz sa inne czasy, jeszcze sie wam ulizy i idzcie do psycgiatry oo antydepresanty

Gość załamanamamaaaaaaaa
ja już siebie skreśliłam...jestem beznadziejna. Pod każdym względem...lepszej pracy ? gdzie ? jakiej ? bez studiów ? całe życie na najniższej krajowej będę jechać plus jakieś grosze na dziecko z opieki i alimenty.... całe życie na wynajmnie..świetna perspektywa. Wniosku o mieszkanie nawet nie składam bo za co zrobię niby remont... ? W nic już nie wierzę...w nic..

Gość załamanamamaaaaaaaa
a drugim połówkom to ja już serdecznie dziękuję. Dosyć mam rozczarowań w tym zyciu...połówkę to ja mogę sobie kupić wódki i ją wypić.

Gość gość
braknie odwagi do tego czynu. Tu tak zawsze. Wiele hałasu i nic .

Gość załamanamamaaaaaaaa
mam nadzieję, że mnie tir na drodze rozwali.........

Gość smuutna ona
Hej to ja gosc z 10.27. ja tez mam podobne mysli wszystko mnie przeraza, nie takiego zycia chcialam dla siebie i dziecka. A ile masz lat autorko?

Gość załamanamamaaaaaaaa
23....

Gość smuutna ona
Co wiele halasu onic ? kazdy ma zalamania a szczegolnie w tak trudnych sytuacjach. Nie znaczy to, ze sie czlowiek od razu zabije tym bardziej, ze ma sid jeszcze dziecko i ono matki potrzebuje. Czasem czlowieka tak los doswiadcza, ze po prostu moze sobie z problemami nie radzic...

Gość gość
załamana- zrób sobie kochana dzień dla siebie! Niech mały zostanie u taty na noc, a Ty weź sobie wino napij się lampki...i zastanów się na poważnie co umiesz robić? jaką masz pasję? co Cię interesuje? Może moda, uroda? zrób kurs makijażu, potem będziesz malować po weselach itp. zarobisz trochę, wypromujesz się.. a może interesuje Cie malarstwo? rób obrazy i zbieraj zamówienia na portrety przez neta, a może masz dryg do fotografii? albo dobrze pieczesz ciasta? Napisz swoje oferty na gumtree, wypromuj się wśród znajomych- nie musisz wcale pracować za najniższą krajową! Uwierz w siebie!

Gość załamanamamaaaaaaaa
nie zostanie na noc bo ojciec do pracy na 6... z resztą w portfelu pusto... :( ja sie poogłaszałam gdzie można że chętnie zatrudnię się do pomocy w domu, jakieś porządki 2 3 razy w tygodniu...ale nikt nie odpowiada.

Gość Bluue
Uwazam autorko ze nie chcesz sie zabic. Zostawiłabyś swoje dziecko na tym świecie bez ciebie?

Gość załamanamamaaaaaaaa
kiedyś miałam tyle pomysłów pasji.... teraz jestem zrezygnowana...

Gość załamanamamaaaaaaaa
a co ja mu mogę zapewnić ? biedę biedę biedę...nic więcej. Lepiej mu będzie gdzie indziej.

Gość smuutna ona
ja tez mam takie zle dni jednak mysle, ze dziecku najlepiej bedzie przy matce, jaka by nie byla bogata lub biedna- ale matka jest tylko jedna..

Gość bluue
Gdzie? W domu dziecka?

Gość gość
W dzisiejszych czasach to lepiej miec zawodowke niz studia. U mnie w okolicy jest mnostwo ofert pracy dla ludzi z zawodem niz dla tych po studiach.I tak naprawde taki fizyczny pracownik duzo wiecej zarobi