Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana idiotka

mój pierwszy raz mam za sobą i coś jest nie tak...

Polecane posty

witam! kilka dni temu miałam za sobą swój pierwszy raz i teraz coś jest nie tak. ostatni okres miałam 17-20 kwietnia i teraz mi się spóżnia 2 dni bo u mnie cykl trwa około 22-24 dni. wiem że ma prawo dwa dni bo jeszcze się nie unormował że jest regularnie ale chyba już powinien bo mam go już 6 lat. ostatnio (chyba 6 maja) robiłam to pierwszy raz oczywiście mój kochany się zabezpieczył. od tamtego dnia jakoś dziwnie się czuje, znaczy że mnie mdli. podbrzusze i biust pobolwają jak przed okresem ale zawsze bolały znacznie mocniej. nie wiem czy te mdłości to od stosunku czy po prostu złapałam jakiegoś wirusa. nie wiem co się dzieje bo jak to robiliśmy to nie miałam już dni płodnych a od tamtej chwili znowu pojawił się biały śluz. nie wiem o co w tym chodzi. nie chcem robić testu żeby się zbytno nie zamartwiać bo moje znajome robiły testy i albo były pozytywne a w ciążę nie zaszły albo np. były 3 nagatywne i 2 pozytywn. nie wiem co ze mną jest. czytałam na forum że u dziewczyn po pierwszym razie okres się spóźniał albo przyspieszał ale wiem że u każdego inaczej to wygląda ale też chciałabym się zapytać czy to normalne. mam dopiero 14 lat i nie chce zostać nastoletnią mamą wiem że nie powinnam w tym wieku iść do łóżka ale zakazany owoc smakuje najlepiej i po prostu chciałam zobaczyć jak to jest. w najbliższym czasie kochać się na pewno nie będę. wiem jaki jest ryzyko każdego stosunku i że nic nie da 100% pewności że się nie zajdzie. jeżeli to nie ciąża tylko moja wyobraźnia tylko nasila strach to i tak prosze o szczere odpowiedzi i najlepiej jakieś rady np jak wywołać okres. z góry dziękuje za przeczytanie mojej wypowiedzi. jeżeli sądzicie że jestemza młoda na sex to macie racje też nie myślałam w tamtej chwili co robie ale nie musicie mi tego wypominać.

Gość gość
wkręcasz sobie i tyle... a podobało ci się? :)

Gość gość
Ciaza na 100% :p A tak na poważnie to przestań sobie wkręcać Ja tak miałam gdy zaczęliśmy sie o dziecko starać juz w pierwszy miesiącu miałam wszystkie objawy, bo sobie ciaze wkrecalam , przez to tylko cykl mi sie rozregulowal

Gość gość
Dostalas okres w wieku 8 lat? Cos tu jest nie tak. Nie ma sposobu na przyspieszenie okresu. Jesli minol termin miesiaczki zrob test i zobaczysz. Nikt na forum nie jest wyrocznia i nie powie ci jestes lub nie jestes w ciazy albo cos tam innego ci jest. Mozesz byc w ciazy, a mozesz nie byc. Szansa pol na pol. Moze to byc cos zupelnie innego niz ciaza, a najlepiej to idz do ginekologa tylko, ze w Twoim wieku to tylko z opiekunem prawnym mozesz isc.

tak dostałam okres w wieku 8 lat to u mnie w rodzinie normalne nie wiem dla czego :) dziekuje za wypowiedzi i wsparcie <3 skoro mówicie że nie jestem i ze sobie wmawiam to chyba taka prawda więc musze czekać na okres :) BARDZO DZIĘKUJE !! :D

Gość gość
Zrób sobie test i przestań się niepotrzebnie martwiić na zapas.Wszystko skończy się pewnie na strachu, ale następnym razem myśl dziewczyno , w twoim wieku nie czas na tego rodzaju problemy .

wkręcasz sobie i tyle... a podobało ci się? usmiech.gif takk bardzo 3:-) ale w najbliższym czasie chyba tą przyjemność sobie odpuszcze :P

Gość gość
14 lat i seks? patologia