Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczynam miec schizyy jakies

Czy powinnam sie bac?

Polecane posty

Jakaś taka dziwna sytuacja, po raz drugi mi się przydarzyła. Albo już mam schizy albo nie wiem co. Dwa tygodnie temu wychodzę z psem na spacer, była dość brzydka pogoda i padało. Patrzę a tu za mną idzie chwiejnym krokiem facet. Obrócilam się i zatrzymałam, on też. Widac że był podpijaczony ale ewidentnie szedł za mną. Nie było to jakieś odludzie tylko droga osiedlowa, ale niestety akurat jak na zlosc nikogo w pobliżu nie było. Trochę się wystraszyłam i zaczęłam isc w stronę sklepu bo wiedziałam że tam ktoś będzie. Doszłam tam gdzie było trochę ludzi i ten typ nagle zniknął. Był to starszy facet ale na pewno podpijaczony. W sumie olałam temat. Dziś powtórzyła się podobna sytuacja, wychodzę i zaraz za mną szedł mężczyzna tym razem młody ale też widać było że trochę podpity albo przynajmniej po imprezie. Poszłam w jedną stronę a on w inną cały czas się oglądając. Odeszłam trochę patrzę a on się wraca i idzie za mną. Był to kompletnie inny facet. Strasznie się oglądał. Ponownie droga osiedlowa. Poszłam tam gdzie widziałam ludzi on mnie obserwował, przeszedł niedaleko mnie, ja szybko zawróciłam. I później już go nie widziałam. Dodam że nie byłam w żaden sposób ubrana wyzywająco w obu przypadkach było zimno. Czy ja mam jakies schizy? Mój chłopak powiedział ze powinnam nosic gaz przy sobie. Ale ja nie chce wpadac w jakas paranoje. Czy to mogę być jakies zbiegi okoliczności? Wracałam nieraz późno do domu, i wtedy się nie balam a teraz mam schizy żeby wyjść z psem na spacer. Nie wiem co jest grane :/

Gość gość
skad najwyzej cie obrobia pozdrawiam Naczelna Rada Adwokacja

Nie wiem chłopak mówi że mogę być obserwowana, ja piernicze masakra jakas.