Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

będąc w związku macie znajomych innej płci

Polecane posty

Gość gość

czy Wasi partnerzy Wam zabraniają?

Gość gość
niczego mi partner nie moze zabronic :O ja jemu tez nie. a znajomych mam niemal samych facetow.

Gość gość
i co, on nie jest zazdrosny, nie chce być obecny przy spotkaniach z nimi, nie kasuje Ci kontaktów do nich?

Gość Luxeng
Pozwala? A co? Kupil sobie ciebie na targu? Ma kwitek. Przeciez to tylko chclopak, nawet nie maz. Mezowi sie przy rzekla wiernosci itd ale chlopakowi! Dzis jest, jutro moze skoczyc na inny kwitek..... Te baby sa takie glupie, ze szok. Daja soba radzic jakiemus facetowi, sluchaj a go jak glupie a potem placz.

Gość gość
nie spotykam sie z nimi poza praca :P i zawsze mu opowiadam o tym co sie dzialo w pracy wiec musze wspomniec, ze jeden dal mi np. czekoladowy lizak jeszcze pozostaly z wielkanocy ;) albo z drugim siedzac kolo siebie w pracy caly czas spiewamy jakies idiotyczne piosenki ;) albo, ze jeden mi caly czas wysyla esemesy jak mi tam idzie, albo teraz wydzwania jak ma czas na fajke. i moj facet nie swieruje, moze dlatego ze jest stabilny emocjonalnie, zna swoja wartosc i wie, ze moze mi ufac ;)

Gość tina2904
ja mam kolegow ale tylko na stopniu takim ze kontakt telefoniczny nie spotykam sie bo nawet'sama bym nieumiala:) sie z nimi spotkac', mam swojego jedynego mezczyzne w zyciu i tak mi dobrze

Gość gość
a tak było od początku czy musiałaś mu najpierw udowodnić, że będziesz grzeczna?

Gość gość
Oczywiscie ze mam znajomych innej plci. Nikt nie osmielilby mi sie zabraniac czegokolwiek

Gość gość
bardziej chodziło mi, żeby się wypowiedziały osoby, które musiały pourywać kontakty a nie takie, co i tak wolą towarzystwo własnej płci

Gość tina2904
moj chlopak mi nie zabrania , lecz zazdrosc jakas tam jest ,tak samo ja jestem zazdrosna jak on pisze i tp z kolezankami ;) to normalne jak sie osoby kochaja ,.:-)

Gość gość
aha, czyli miłość ogranicza?

Gość tina2904
ale jednego kumpla fakt musialam pozegnac moj chlop byl zazdrosny dlatego musialam bo swirowal niesamowicie tak sie wkurzyl ze az wyjechal za granice na 6 tyg. musialam pozegnac chlopaka - kumpla ktory mnoe uczyl na z***bism scigaczu jezdzic :) super maszyna , i super czlowiek ale czego nie robi sie dla milosci i'to w dodatku pieknej.:-)

Gość gość
ja mojemu nie pozwalam się zadawać z innymi koleżankami i myślałam, że to norma.

Gość tina2904
to jest norma bo jak sie osoby kochaja to. co im inne jakies kolezanki i koledzy , wiadomo ze tacy koledzy jak 5 letni tacy z dawnych czasow to jeszcze jesze , ale tak to po co ltos inny jak sie ma siebie inni sa nie potrzebni;)

Gość gość
ale nuda w tych waszych związkach, parzycie się w jednym sosie i nazywacie swoje zboczenie miłością:D

Gość Luxeng
zlecialy sie malolaty I madruja.......o milosci......hahahaha.. Ciekawe ile bedzie tych milosci do 50tki.....hahahaha

Gość gość
też nie nazywam nieposiadania znajomych miłością;)