Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pas stymulujacy mięśnie brzucha...Czy któras kobietka miała?

Polecane posty

Gość gość

http://allegro.pl/pas-stymulujacy-miesnie-brzucha-posladkow-i-ud-i4212543068.html Na allegro znalazłam najtańszy za 75 zł plus przesyłka. Jestem po cc, nadprogramowo zostało mi około 5 kg (do mojego wymarzonego 53 kg). Jestem po 3 ciązach ,w tym 2 cc (także ostatni). Brzuch jest mało jędrny, flakowaty, nie wisi co prawda,ale jak leżę na boku jest okropny, to samo jak siedze zgarbiona. Brzuszki będę robic za miesiąc i chciałabym się wspomóc tym urządzeniem, z tymże nie chcę wyrzucić kasy w bloto. Co sądzicie, jaka jest wasza opinia? co polecacie na ladniejszy wygląd brzucha, może jakiś rewelacyjny krem znacie?

Odpusc sobie tem pas. Owszem miesnie sie napna przy razeniu pradem, ale nie koniecznie te, ktore chcesz wzmocnic ;-) Podobno pasy wyszczuplajace pomagaja skorze szybciej wrocic do formy, ale w tym temacie nie mam doswiadczenia. Poza tym na to potrzeba przede wszystkim czasu i cierpliwosci. Nie piszesz tez ile minelo od ostatniej ciazy, ponoc brzuszki nie sa wskazane krotko po i moga prowadzic do wypadania macicy ze wzgledu na oslabione miesnie. Dokladnie nie pamietam, wiec proponuje wygooglac

Gość gość
mam z avonu na baterię, specjalnych efektów nie ma, ale ja go rzadko uzywam

Gość gość
Dzięki za odpowiedzi dziewczyny. Jestem równo 2 m-ce po węc chce jeszcze miesiąc zaczekać. Na razie smaruję się kremem na celllitis chyba z eveline, niby 1 rozmiar w obwodzie brzucha idzie w dol po zastosowaniu,ale wiadomo ze to chwyt reklamowy. 2 poprzednie corki rodziłam mając 26 i 27 lat więc skora zupełnie inaczej się zachowywala niż teraz mając 34 gdy rodziłam. Poza tym to 3 ciąża.