Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

help!

Polecane posty

Gość gość

Drogie Panie, wiem, że temat był poruszany wiele razy, ale chce zapytać raz jeszcze(wybaczcie) bo czytanie poprzednich potęguje we mnie panike. Okres spóźnia mi się już 8 dni, zrobiłam test w 7 dniu spóźnienia i wyszedł negatywny, cykle mam ok 30 dni. Kochalam się w dni płodne i niepłodne zawsze z prezerwatywa, która się nie zsunela i nie pekla. Czy mam spokojnie czekać na okres czy moja panika jest uzasadniona? Ostatni okres był normalny 5 dniowy... martwię się..

Gość gość
dodam jeszcze że zazwyczaj mam regularne, ewentualnie 1-2 dni opóźnienia. spoznia się 9 dni :/

Gość gość
Bzykanie powoduje ciążę.Nie ma 100% antykoncepcji.Wiosna wszystko budzi się do życia.

Gość Adrianna1305
ech, moze to smieszne, ale jestem własnie w takiej samej sytuacji jak Ty... kochałam się z prezerwatywą, z którą nic złego się nie stało, okres spóźnia mi się już 5 dni - chociaż w sumie od 8 dni wyczekuje okresu, stresuje sie i moze to miec na to wplyw.. zrobilam test ciazowy (po ponad 2 tygodniach, kiedy moglo dojsc do zaplodnienia) i wyszedł on negatywny. Cały czas czytam jakieś fora i strasznie się nakręcam, co może jeszcze opóźniać okres. Poza tym to nie bolą mnie piersi, nie mam nadmiernego śluzu, ani nic takiego.. Po prostu czasem boli mnie brzuch (nie wiem czy to okres czy stres :/). Martwię się, ale z rozsądek podpowiada mi, że zabezpieczyłam się, nic się nie stało, z prezerwatywy nic nie wyciekało, no ale psychika robi swoje. Na dniach zrobię kolejny test, ale wydaję mi się, ze po prostu panikuje!