Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przyłapałam mamę

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj poszłam do przyjaciółki,bo umówiłam się z nią u niej ale się rozchorowała więc zostałam u niej jakąś chwilkę poszłam do domu. Nic nie mówiłam mamie o tym że wracam. Weszłam do domu i usłyszałam bardzo cichutkie jęki z sypialni ona nie słyszała mnie chyba. Weszłam do jej sypialni i zobaczyłam ją na łóżku. Miała rozłożone nogi ,zamknięte oczy i widać było że jest jej dobrze , dalej mnie nie słyszała. Patrzyłam na to około minute powiedziałam "Hej mamo, co robisz?" Ona popatrzyła na mnie i zapytała co tu robię? więc wyszłam . Po jakiś 10 minutach przyszła do mnie i powiedziała, że się masturbowała, powiedziałam jej że wiem co to jest i spytała mnie czy to kiedykolwiek robiłam. Powiedziała mi że ona czasami potrzebuje takich przyjemności. . powiedziała że może mi pokazać ..byłam mega przestraszona ; powiedziała ze jeśli chce mogę zdjąć spodnie i majtki. Spytała mnie czy może dotknąć mojej cipki, zgodziłam się zaczęła ją masować i trochę lizać, spytała czy jest mi dobrze kiwnęłam głową, bo było mi dobrze, odlatywałam jeszcze lepiej niż bym to sama zrobiła ! :)) dostałam orgazmu ubrałyśmy się i powiedziała, ze jeśli mnie to uraziło to przeprasza, ale powiedziała ze to nic złego i jest zadowolona ze tego co doświadczyłam :)) ja nie odczuwałam żadnego dyskomfortu, wręcz przeciwnie czułam się wspaniale :)) i pytanie do was: czy to złe ? wiem że to wydaje się nieprawdą ale tak było ;jak nie wierzycie do trudno ; CZEKAM NA WASZE OPINIE Odpowiedz Brak tagów 0 0 0 ocen Podoba się 0%

Gość gość
Ja to jedynie mógłbym się dołączyć do was nic więcej

Gość gość
ściemniasz

Gość Kejt90
jesli wam to sprawia przyjemnosc... ja bym nie mogła , dla mnie to obrzydliwe , ale nie mam nic przeciwko , kazdy robi na co ma ochote :)

Gość gość
kejt90 to był jeden taki przypadek

Gość gość
haloooooo serio czekam na wasze opinie

Gość garniec
a już myslalem ze przylapalas matke jak sąsiad zalewa Twoja matke...

Gość gość
A ciebie nie korciło mamie się odwdzięczyć?

Gość gość
no powiem ze wstyd się przyznac ale tak

Gość gość
to weźcie dziadka do trójkąta, będzie odlot

Gość gość
Przy mamie przynajmniej nic ci nie grozi...a to zły dotyk nie jest jeżeli obie bylyscie zadowolone

Gość gość
Leczcie sie ludzie,albo macie spaczona wyobraznie albo problemy psychiczne.

Gość dorazel
Ja przylapalam mame jak wujkowi obciagala, nie wiem czym byłam bardziej zszokowana - tym co mama robi czy sprzętem wujka...