Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość jajajajdkllkffd

JECHAĆ DO NIEGO? nie odzywa się od tygodnia, zero kontaktu. PROSZĘ o radę!

Polecane posty

Gość jajajajdkllkffd

Jestem z facetem pół roku. Tzn. chyba byłam. W zeszłym tygodniu z pt na sob napisał mi smsa, że mnie kocha, ale wszystko zawala itp. (chodziło o jego wieczny brak czasu i mniejsze zaangażowanie). Wszystko było wcześniej ok, nawet nigdy się nie pokłóciliśmy. W sobotę przestał się odzywać - na moje próby kontaktu - nie odbierał, a potem wyłączył telefon. Napisałam mu chyba ze 100 smsów i nic. Dzwonię - nie odbiera i znowu wyłącza telefon. Totalnie nie wiem o co chodzi. Żyje, bo loguje się na facebooku. Wszystko wskazuje na to, że 27letni facet zachował się jak smarkacz i w ten o to sposób ze mną zakończył znajomość (a kiedyś obiecywał, że on w ten sposób nigdy się nie zachowa....). W tygodniu nie bylo jak do niego pojechać, bo wraca do domu ok. 22/23 teraz. I tak myślę, żeby do niego pojechać dzisiaj wieczorem i zażądać wyjaśnienia. Chcę to usłyszeć i mieć informację, że "koniec" i zakończyć to, a nie trwać w tej niepewności... bo ona mnie wykańcza.... jechać? zwłaszcza, że mam u niego parę swoich rzeczy..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować