Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tydzień temu zerwała ze mną dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

nawrzucała mi jak jeszcze nigdy nikt, że jestem nie czuły, że nic już do mnie nie czuje, że jestem egoistą i takie tam wczoraj do mnie zadzwoniła i przepraszała mówiła że miała okres i wpadła w szał czy ona jest normalna?

Gość gość
tak, jest normalną kobietą, tylko niestety zakochała się w badboyu i dlatego cierpi i się rzuca, ale wszystko do czasu koleżko, do czasu

Gość gość
ale ja jej nic nie zrobiłem, zero kłótni, dzień przed awanturą, śmialiśmy się byliśmy na spacerze w kinie a tu nagle na drugi dzien zrobila taka scene i nie wiadomo z jakiej przyczyny

Gość gość
jak tak ma byc co miesiac to ja dziekuje po roku zacznie mnie patelnia napieprzac

Gość gość
dobrze ci tak hahaha

Gość cichy wielbiciel broken
Jesteś zbyt dobry. Też tak miałem i laski odchodziły zarzucają mi egoizm, a odchodziły do jeszcze gorszych facetów. Trza być ch*jem i tyle.

Gość dziwneeeeeeeee
marne prowo, w*********j 🖐️

Gość gość
zapytaj się jej o co jej chodzi. Musisz rozwiązać ten problem. Jak go stłumi i będzie nosić w sobie to to może stale narastać.

Gość gość
nie, to nie jest normalne. skończy się że ci wyleje gorący olej na twarz ,,bo miała okres". nosz qrwa... okres okresem, rzeczywiście większość kobiet robi się drażliwa, ale bez przesady. To rozdrażnienie polega na tym, ze nie wytrzymujesz mówiąc komuś coś po raz 10, albo wciśniesz za dużo cyferek na pilocie do telewizora- normalnie można by pominąć, w te dni od razu załącza się wkurzenie. Ale to nie daje prawa, że przyjść, nakrzyrzeć na kogoś za byle g***o i wyjść sobie- nie wierz w takie bzdety.